«Καλή μέρα στην επίθεση από την άμυνα»

«Από την άμυνα μας είχαμε μια καλή μέρα», τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, προπονητής του Ολυμπιακού, μετά την επιβλητική νίκη των «ερυθρολεύκων» επί του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ.

«Μετά το παιχνίδι με την Βαλένθια είχα πει πως ήταν καλό που κερδίσαμε αλλά αμυντικά δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε», είπε αρχικά ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» και επισήμανε: «Ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας είχε έμφαση σε αυτό το κομμάτι. Στην πρώτη περίοδο μπορεί να μην είχαμε βρει ρυθμό επιθετικά, αλλά πήραμε μια μικρή διαφορά. Γενικά ελέγξαμε το παιχνίδι από την άμυνα. Στην τρίτη περίοδο ήμασταν πολύ καλοί και πήραμε πόντους στον αιφνιδιασμό. Από την άμυνα πήραμε ρυθμό. Και τελικά από την άμυνά μας είχαμε μία καλή μέρα, η οποία μας έδωσε και πολυφωνία στην επίθεση και μεγαλύτερο ποσοστό στο συνδυασμό ασίστ – λάθη. Είχαμε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Πιστεύω πως και η επίθεσή μας δούλεψε αρκετά καλά, Τέλος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς και να ευχηθώ καλή συνέχεια».

Σε ερώτηση για τους τραυματίες του Ολυμπιακού και το πότε θα επιστρέψουν, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απάντησε ότι: «Ο Πρίντεζης θα μπει αργά. Ο Παπαπέτρου θα μπει ακόμα πιο αργά. Περιμένουμε στο επόμενο διάστημα τα δύο γκαρντ, Λοτζέσκι και Κατσίβελη, να μπουν. Οι ψηλοί θα χρειαστούν λίγο παραπάνω. Ο Παπαπέτρου θα μπει πιο αργά. Η πορεία της αποθεραπείας τους είναι καλή. Οι γκαρντ βρίσκονται στο τελευταίο διάστημα αποθεραπείας και οι ψηλοί στο προτελευταίο».

Ο Βασίλης Καββαδάς, ο 23χρόνος σέντερ της ομάδας του Πειραιά στάθηκε στα μικρά παιδιά που βρέθηκαν σήμερα στις εξέδρες του ΣΕΦ: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την σημερινή προσπάθεια. Είναι μία αξιόλογη ομάδα. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί για 40 λεπτά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως στο γήπεδο είχε πάρα πολύ κόσμο, οπαδούς και παιδιά από τα σχολεία. Μακάρι αυτό να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια».

Σχετικά άρθρα