Ρομπέρτο: «Πανίσχυρη η Ατλέτικο, κοιτάμε μπροστά»

Σε τρία διαφορετικά ισπανικά ραδιόφωνα μίλησε σε live συνδέσεις ο Ρομπέρτο, στη μικτή ζώνη του Βιθέντε Καλντερόν αμέσως μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Ατλέτικο.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ευχαρίστησε το κοινό της πρώην ομάδας του για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε, ενώ παραδέχτηκε ότι η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη.

«Οι καλές βραδιές είναι αυτές που η ομάδα σου έχει καλό αποτέλεσμα. Χάσαμε, αλλά η αλήθεια είναι πως εισέπραξα την αγάπη του κόσμου και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Οι φίλαθλοι τραγουδούσαν “ο Ρομπέρτο είναι ένας από μας” και τους ευχαριστώ. Ξέραμε ποια ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Η Ατλέτικο είναι πανίσχυρη σε όλες τις γραμμές και δουλεύει πολύ καλά σαν σύνολο. Είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις και αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το λάθος του στο πρώτο γκολ ο Ρομπέρτο παραδέχτηκε την ευθύνη του: «Έγινε σε μια φάση που προσπαθούσα να απομακρύνω την μπάλα από την περιοχή μου, αλλά την έστειλα πάνω στον Χουανφράν».

Σχετικά άρθρα