Τιμώρησε και η Ατλέτικο οπαδούς της

Μετά την Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο τιμώρησε οπαδούς της για την συμπεριφορά τους. Συγκεκριμένα, οι «ροχιμπλάνκος» απαγόρευσε δια βίου την είσοδο 8 οπαδών της στο «Βιθέντε Καλντερόν» για τα τραγικά γεγονότα στον αγώνα με την Λα Καρούνια, όταν και ένα φίλος της φιλοξενούμενης έχασε τη ζωή του. Γεγονός που σόκαρε την Ισπανία και όχι μόνο και στην χώρα της Ιβηρικής οι διοικήσεις των ομάδων δείχνουν αποφασισμένες να σταματήσουν τα φαινόμενα βίας, πέρα από το τι θα κάνει η πολιτεία.  
Έτσι, η διοίκηση της Ατλέτικο σε συνεργασία με την αστυνομία κατάφερε να φτάσει στον εντοπισμό 15 ατόμων, οι οποίοι συμμετείχαν στα επεισόδια.
Στους 8 από αυτούς αποφάσισαν να μην επιτρέψουν ξανά την είσοδο στο γήπεδο «Βιθέντε Καλντερόν». Είναι χαρακτηριστικόπως δυο εξ αυτών είχαν στην κατοχή τους εισιτήρια διαρκείας, που δεν ανήκαν στους ίδιους, με την Ατλέτικο να τιμωρεί με την ίδια ποινή και τους ιδιοκτήτες των καρτών!!!

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης εντόπισε μέσω του κλειστού κυκλώματος που διαθέτει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», 17 οπαδούς της οι οποίοι στο ματς με τη Θέλτα έβριζαν τον Λιονέλ Μέσι, την Μπαρτσελόνα και την Καταλωνία και τους απέκλεισε διά βίου!
Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι οπαδοί της Ρεάλ αποκαλούσαν «καθυστερημένο» τον Λιονέλ Μέσι, ενώ φώναζαν κατά της Μπαρτσελόνα και της Καταλωνίας.
Επίσης, η διοίκηση της «βασίλισσας» εξέδωσε μια ανακοίνωση προς τα 1500 μέλη του συνδέσμου των σκληροπυρhνικών οπαδών της, τους οποίους προειδοποίησε για τη συμπεριφορά τους και τα συνθήματα που φωνάζουν.

Σχετικά άρθρα