Άγγελος: «Στην κορυφή χωρίς απώλειες»

Σαφέστατο το μήνυμα που πέρασε ο Άγγελος Αναστασιάδης με δηλώσεις του εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ξεκάθαρα πως παρά τα προβλήματα που έχει η ομάδα, ο βασικός στόχος της είναι να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς απώλειες. Με λίγα λόγια, πρέπει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει, για να διατηρήσει την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Ο Αναστασιάδης, μίλησε με πολύ καλά λόγια και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε μετά την αποχώρησή του από την Εθνική Κύπρου .
 
Στις δηλώσεις του υποστήριξε αρχικά για τον ΠΑΣ: 
 
«Σε αυτή την ομάδα έχω μια κατάθεση ψυχής, μπορώ να πω, γιατί ήταν η πρώτη ομάδα μετά τον γυρισμό μου από την Εθνική Κύπρου και έχοντας μια απουσία από τα ελληνική γήπεδα γύρω στα 7-8 χρόνια. Ήταν η πρώτη ομάδα η οποία μου έκανε την τιμή να μου δώσει την θέση του προπονητή. Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τότε και σώθηκε η ομάδα. Είχα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τον κόσμο και για την διοίκηση και για τους ανθρώπους όλους. Έχω πολύ καλούς φίλους, ενδιαφέρομαι, χαίρομαι που η ομάδα πάει καλά. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή και τα παιδιά τα περισσότερα που δούλεψα μαζί τους ήταν εξαίσια».
 
Είπε όμως στο δια ταύτα και για τον ΠΑΟΚ: «Εμείς παίζουμε διαδοχικά παιχνίδια σε πολύ βαριά γήπεδα, σε αγωνιστικούς χώρους όχι πολύ καλούς και καταλαβαίνετε ότι με αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθεις. Όλες οι ομάδες του κόσμου έχουν απώλειες σε αυτές τις διοργανώσεις και με αυτό τον τρόπο που λειτουργεί το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα, θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να ετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι και να πάμε για να κρατηθούμε στην κορυφή χωρίς απώλειες.Αν κρίνουμε ότι είχαμε 2,5 μέρες σήμερα από την Πέμπτη, να πούμε δόξα σοι ο Θεός, ευχαριστούμε την Παναγιά».
 
Γλύκος: «Εμείς θα βγούμε νικητές»

Ο διεθνής γκολκίπερ του ΠΑΟΚ κράτησε όρθια την ομάδα του στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κέρκυρα. Το ίδιο θέλει να κάνει και στον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΣ.

 
Ο Γλύκος σε δηλώσεις του, υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγει νικητής από την αναμέτρηση που ακολουθεί. Και τόνισε σχετικά: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε στον αγώνα κυπέλλου στην Τούμπα και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα, ότι είναι μια ομάδα με καλά στοιχεία και επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση. Πρέπει επίσης να έχουμε στο μυαλό μας πώς θα παίξουμε σε έναν αγωνιστικό χώρο, που γίνεται πολύ βαρύς τον χειμώνα και ειδικά όταν βρέχει».

Και ο διεθνής τερματοφύλακας του Δικεφάλου κατέληξε: «Το παιχνίδι πιστεύω θα πάει στη δύναμη και θέλω να πιστεύω ότι θα βγούμε εμείς νικητές. Θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να δείξουμε αποφασιστικότητα και δυναμική, να κερδίσουμε τις μονομαχίες, να έχουμε σωστή ανάπτυξη και τελειώματα για να σκοράρουμε εύκολα».

Σχετικά άρθρα