«Δεινός»… σκόρερ ο γιος του Ρονάλντο (pics)

Διαβάστε ακόμα:

Σάλος με το γιό του Ρονάλντο και δασκάλα (pics)

Συνεχίζεται ο σάλος στην Βραζιλία και όχι μόνο, για το αμόρε του 14άχρονου γιου του Ρονάλντο. Ο…. μικρός πριν από μερικές μέρες παρουσιάστηκε σε φωτογραφίες να φιλιέται με 27άχρονη νηπιαγωγό! Αυτά τα στιγμιότυπα βγήκαν στη δημοσιότητα, ενώ, και η «πέτρα του σκανδάλου», δηλαδή η δασκάλα, δεν… κρύφτηκε. Τόνισε πως είναι το… θύμα, καθώς ξεγελάστηκε από το… ύψος του «πιτσιρικά»! Σοκαρίστηκε μάλιστα όταν έμαθε την πραγματική ηλικία του γιου του «φαινομένου»…

Ο 14άχρονος φαίνεται φυσικά να απολαμβάνει τις στιγμές με την 27άχρονη νηπιαγωγό, με τον βραζιλιάνικο Τύπο να υπογραμμίζει πως οι δυο τους έχουν επαφές! Να αναφέρουμε πως ο γιος του πρώην σπουδαίου άσου έχει ύψος 1,85 cm και εργάζεται ως DJ σε νυχτερινό μαγαζί.
«Ορκίζομαι ότι δεν το ήξερα. Όταν τον συνάντησα στο κλαμπ, ήταν ψηλότερος από όλους. Πώς να φανταστώ ότι ήταν μόλις 14; Μου είπε ότι ήταν 18», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η 27άχρονη νηπιαγωγός Λου Μπερνάρντι, φοβούμενη μην κατηγορηθεί και για αποπλάνηση ανηλίκου! Λέτε τώρα να έχει κρατήσει με τον… μικρό μόνο φιλικές σχέσεις; Τολμηρή… κυρία η νηπιαγωγός!

Σχετικά άρθρα