Η ζημιά Φουστέρ, το κέρδος Αφελάι

Πολλοί έσπευσαν να συνδυάσουν την αλλαγή πλεύσης στο θέμα Αφελάι με τον τραυματισμό του Φουστέρ και την απουσία του Ισπανού για τον επόμενο μήνα. Αλλά η απλή λογική λέει ότι αυτό δεν ισχύει, διότι ο Φουστέρ χτύπησε μετά την κουβέντα του Μίτσελ με τον Ολλανδό, την απόφαση να βάλουν νερό στο κρασί τους και τη νέα ευκαιρία προς τον παίκτη για να δείξει την αξία του με την ερυθρόλευκη φανέλα .

Το θέμα με τον Αφελάι είναι, όπως γράφαμε στο προηγούμενο σχόλιο, να μπορέσει να προσφέρει περισσότερα πράγματα στη συνέχεια της περιόδου και να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Να είναι δηλαδή κάτι πολύ περισσότερο από δύο γκολ και μία ασίστ σε κάθε διοργάνωση που μετέχει με τον Ολυμπιακό. Όπως και να συνειδητοποιήσει ότι στην ελληνική ομάδα έχει την ευκαιρία να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως μέσω του Ολυμπιακού μπόρεσε να ξαναβρεί θέση στην Εθνική ομάδα της Ολλανδίας.

Στο χέρι του Αφελάι είναι να αντιστρέψει οριστικά το κλίμα. Δυστυχώς δεν είναι στο… χέρι του Φουστέρ να βοηθήσει στα επόμενα ματς τον Ολυμπιακό, όπως έκανε σε μια σειρά αγώνων το τελευταίο διάστημα, από τη στιγμή που βρήκε τη φόρμα του μετά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν στην αρχή της σεζόν.

Αλλά για τον Φουστέρ δεν αμφιβάλλει κανείς στον Ολυμπιακό, εδώ και πολύ καιρό. Θα ξεπεράσει κι αυτό το πρόβλημα, θα επιστρέψει δυνατός και θα είναι ξανά στην πρώτη γραμμή όταν η ομάδα του θα τον έχει ανάγκη στις αναμετρήσεις με τους Ουκρανούς στην Ευρώπη, αλλά και στο τελευταίο καθοριστικό κομμάτι του πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα