Αναστασίου: «Το πιο παραγωγικό μας ημίχρονο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι οι Πράσινοι χαλάρωσαν στο β’ ημίχρονο έχοντας στο μυαλό τους και το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό.

«Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου πριν από το παιχνίδι ήταν να είναι αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια γιατί στα τελευταία παιχνίδια δημιουργούσαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις τελειώναμε. Στο μεγαλύτερο βαθμό το εφαρμόσαμε σήμερα και πήραμε μια επιβλητική νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεδομένου και του αγώνα της Τετάρτης το μυαλό κάπου χαλαρώνει. Παρ’ όλα αυτά είχαμε καλή αντίδραση, δεν δώσαμε ευκαιρίες στους αντιπάλους, είχαμε καλές μεταβάσεις αμυντικά και δώσαμε χρόνο σε μερικά παιδιά να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα» δήλωσε ο κόουτς των Πρασίνων στην πιο σύντομη συνέντευξη Τύπου που έγινε επί των ημερών του!

Ήταν αυτό το καλύτερο ημίχρονο επί των ημερών σας; «Είχαμε ως ομάδα αρκετά καλά ημίχρονα αλλά πέντε γκολ ήταν η πρώτη φορά που πετυχαίνουμε. Άρα ήταν σίγουρα το πιο παραγωγικό μας ημίχρονο».

Σχετικά άρθρα