Αποφασίζει για στόπερ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες στην απόκτηση ξένου κεντρικού αμυντικού όπως συμφωνήθηκε και στην πρώτη μεταγραφική σύσκεψη του Βίτορ Περέιρα με τη διοίκηση και τον Ισά. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει άποψη για τον παίκτη που θα αποκτηθεί κάνοντας και τις δικές του εισηγήσεις διευρύνοντας την υπάρχουσα λίστα υποψηφίων, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει πια σε τελικές επαφές. 
 
Το τελευταίο διάστημα ακούγονται τα ονόματα των δύο στόπερ της Λάτσιο, του Γάλλου Μικαέλ Σιανί και του Αργεντινού Ντιέγκο Νοβαρέτι, ενώ στο πλάνο έχουν μπει και δύο παίκτες που γνωρίζει ο Περέιρα από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, ο διεθνής Πορτογάλος Νέτο που παίζει στη Ζενίτ και ο διεθνής Αργεντινός Λισάντρο Λόπεζ που ανήκει στην Μπενφίκα και πήγε δανεικός στην Χετάφε. Πάντα είναι στο προσκήνιο και η περίπτωση επιστροφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου, αλλά με λιγότερες πιθανότητες.
 
Οι ερυθρόλευκοι έχουν πάντα την προσοχή τους και για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και στη μεσαία γραμμή, ωστόσο σε απόλυτη προτεραιότητα είναι το θέμα του κεντρικού αμυντικού. Κι οι εξελίξεις σε αυτή τη μεταγραφή αναμένονται άμεσα. Σύμφωνα με κάποιες πηγές παραμένει ανοιχτό το θέμα της απόκτησης του Ουσέρο παρότι ο Ολυμπιακός αρκετές φορές το έχει διαψεύσει. Ο Περέιρα βλέπει συνεχώς παιχνίδια και από το ελληνικό πρωτάθλημα ώστε να μάθει τις ομάδες, αλλά και ενδεχομένως να δει κάποιον παίκτη που του αρέσει. 

Σχετικά άρθρα