Κόντρα σε γνωστούς και φίλους για το 5 στα 5

Στην αγαπημένη του πόλη θα αγωνιστεί απόψε ο Ολυμπιακός, φιλοξενούμενος της Εφές Πίλσεν για την 5η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας. Ένα ιδιαίτερο ματς για τον κόουτς της τουρκικής ομάδα, Ντούσαν Ίβκοβιτς αλλά και τον Στράτο Περπέρογλου, οι οποίοι ως ερυθρόλευκοι πάτησαν την κορυφή της Ευρώπης. Αντίπαλος τίθεται βέβαια και ο πρώην πράσινος, Στεφάν Λάσμε.
Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι Λαφαγιέτ και Μάντζαρης που θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού, έχοντας απέναντί τους τους Ντρέιπερ, Ερτέλ και Μπάλμπαϊ. Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού γνωρίζει την ατμόσφαιρα του γηπέδου καθώς στο παρελθόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Εφές. Μοναδικό πρόβλημα για τον Έλληνα κόουτς είναι η κατάσταση του Μπράιαντ Ντάνστον που εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο στομάχι.
Δυνατές μάχες αναμένεται να δούμε και κάτω από τα καλάθια, με τους Πρίντεζη και Πέτγουεϊ να χρειάζονται τα αθλητικά τους προσόντα απέναντι στους Σάριτς και Μπιέλιτσα. Ντάνστον και Χάντερ θα έχουν δύσκολη δουλειά κόντρα σε Λάσμε και Κρστιτς.
Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να επιστρατεύσει την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης που διαθέτει, κόντρα στην τέταρτη, για να φτάσει στο 5 στα 5 μία αγωνιστική πριν από το ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λότερμοζερ, Κόντε και Λάτισεβς.

Σχετικά άρθρα