Περιμένει στο ακουστικό του ο Τζανετόπουλος

Χθες κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια αναφορικά με τις προθέσεις της διοίκησης της ΑΕΚ να ανανεώσει το συμβόλαιο του Άνταμ Τζανετόπουλου με καλύτερους οικονομικούς όρους και ταυτόχρονη επέκταση της δέσμευσης των δύο πλευρών μέχρι το 2019. Η αλήθεια είναι πως μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε γίνει καμία κίνηση είτε προς τον παίκτη, είτε προς τον ατζέντη του.

Ο Τζανετόπουλος είναι από τους πλέον αδικημένους παίκτες του φετινού ρόστερ. Όπως έχετε διαβάσει στο “pamesports.gr”, το καλοκαίρι πήγε στην προετοιμασία δίχως να έχει υπογράψει συμβόλαιο.

Αυτό έγινε μετά την επιστροφή του από το Πήλιο και ενώ προηγουμένως του είχε προταθεί να πάει δανεικός. Ωστόσο δεν βρέθηκε η κατάλληλη ομάδα και παρέμεινε στα Σπάτα.

Το νυν συμβόλαιό του, του αποφέρει 1.200 ευρώ το μήνα, χωρίς σε αυτό το ποσό να συμπεριλαμβάνεται είτε το ενοίκιο του σπιτιού του, είτε αυτοκίνητο.

Μάλιστα για τις μετακινήσεις του (προς και από τα Σπάτα, όπου πηγαίνει για προπόνηση) ο 20χρονος διπλοθεσίτης, “χρησιμοποιεί” τον συμπαίκτη και καλό του φίλο Ηλία Βούρα.

Σχετικά άρθρα