Ζαρντίμ: «Δεν είμαι και ο… Μουρίνιο»

Ντόρος… γίνεται ακόμα για τη μεγάλη επιτυχία της Μονακό στο Λονδίνο με 3-1 κόντρα στην Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ και πολλοί παρομοίασαν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον… Ζοσέ Μουρίνιο! Μόνο που ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως είναι πολύ… μακριά από τον προπονητή της Τσέλσι!

Πολλοί, μετά το εμφατικό σκορ στο «Εμιρέιτς», αλλά και με βάση την όλη πορεία της Μονακό φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, είπαν πως ο τρόπος παιχνιδιού της γαλλικής ομάδας μοιάζει με αυτό που… διδάσκει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Η ομάδα του πριγκιπάτου παίζει με «όπλο» την άμυνα και είναι αποτελεσματική στην επίθεση…

Έτσι, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ρωτήθηκε για τον… Ζοσέ Μουρίνιο και τον ίδιο την Παρασκευή σε συνέντευξη Τύπου, αλλά ήταν προσγειωμένος. «Είναι μεγάλη χαρά για μένα να με συγκρίνουν με μεγάλους προπονητές όπως ο Μουρίνιο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Είμαι ακόμη πολύ μακριά απ’ αυτόν».

Να αναφέρουμε τα διθυραμβικά σχόλια για τη Μονακό και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχουν… σταματήσει, όχι μόνο στη Γαλλία και στην Πορτογαλία!

Σχετικά άρθρα