«Μάχη» πρόκρισης στη Νέα Σμύρνη!

Πανιώνιος ή Ηρακλής; Η απάντηση για το ποια ομάδα θα είναι η πρώτη που θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα δοθεί απόψε (19:00, OTE Sport 3, pamesports.gr) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Μετά από το 2-0 στο “Καυτανζόγλειο” ο “Γηραιός” έχει αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης και θέλει απλά να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Από την πλευρά τους οι “κυανέρυθροι” καλούνται να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να υποχρεώσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην πρώτη της φετινή ήττα.
Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνιδης, καταστρώνει τα αγωνιστικά πλάνα του χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα και η ενδεκάδα που θα παρατάξει αναμένεται να αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Αργυρόπουλο, Ρισβάνη, Οικονόμου, Τασουλή, Κόρμπο, Μητρόπουλο, Μπουμάλ, Κολοβό, Ιμπαγάσα και Γιάννου.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννακόπουλος, Ποζατζίδης, Χατζηϊσαϊας, Μπακασέτας, Γκέζος, Μπούζας, Καθάριος, Μασούρας και Φούντας.
Από την άλλη, η εκπληκτική ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς απουσίες και οι “εκλεκτοί” του Έλληνα τεχνικού που θα ξεκινήσουν το ματς θα είναι οι Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμάντας, Ιντζόγλου, Πορτουλίδης, Ρομάνο, Τσιλιανίδης, Κάσσος και Περόνε.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λαδάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Καρασαλίδης, Ρουγκάλας, Κυριακίδης, Λουκίνας, Πασάς, Σιατραβάνης και Ζαμπαζής.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μαντάκης από την Ημαθία με βοηθούς τους Σταυρουλάκη και Βέρρη.

Σχετικά άρθρα