Εκτός αποστολής Μπακάκης, Σοϊλέδης και Τζανετόπουλος

Αλλαγμένη κατά τα 3/4 θα είναι δεδομένα η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ερμιονίδα το απόγευμα του Σαββάτου (6:30 μ.μ.), στο ΟΑΚΑ. Ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή για το ματς – προθέρμανση του πρόωρου τελικού με τον Ολυμπιακό και σε αυτή υπήρχαν τρεις “χτυπητές” απουσίες.

Μιχάλης Μπακάκης, Άρης Σοϊλέδης και Άνταμ Τζανετόπουλος τέθηκαν εκτός πλάνων, πιθανότατα γιατί ο “Κολοσσός” τους προορίζει για βασικούς στο ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης και δεν ήθελε να ρισκάρει με τη συμμετοχής τους. Άλλωστε και οι τρεις ήταν ετοιμοπόλεμοι…

Αντίθετα στους “εκλεκτούς” του βρίσκονται μετά από πολύ καιρό ο Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο και ο Άλεξ Ντακόλ, οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι 21 “κιτρινόμαυροι” που κλήθηκαν από τον Δέλλα: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μ. Ντούνης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Μπαρμπόσα, Ζόριτς, Γιόχανσον, Φαγέ, Κορδέρο, Ντακόλ και Κρισάντους.

Εκτός έμειναν επίσης οι Καραγκιολίδης, Π. Ντούνης, Σβάρνας και φυσικά ο χειρουργημένος Μπρέσεβιτς. Την Παρασκευή η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00.

Σχετικά άρθρα