«Λασπομαχία» πριν από το ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει το απόγευμα για την Κομοτηνή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό και είναι προετοιμασμένος για αγώνα ειδικών συνθηκών, με κακοκαιρία, σε άθλιο αγωνιστικό χώρο και με έναν αντίπαλο που είναι αήττητος στην έδρα του και έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα ως γηπεδούχος στη Λίγκα.

Ο Βίτορ Περέιρα πήγε χτες στην Ξάνθη για να δει την τοπική ομάδα (στο ματς με τον ΟΦΗ) που είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού την επόμενη εβδομάδα, αλλά και τον Δημήτρη Γούτα που αποτελεί μεταγραφικό στόχο των ερυθρόλευκων. ο Πορτογάλος τεχνικός ζητάει από τους παίκτες του μεγάλο πάθος σε όλα τα ματς που ακολουθούν, ενώ ετοιμάζει αλλαγές στην άμυνα με τον Σαλίνο αντί του Ομάρ, τους Μποτία, Σιόβα στα στόπερ και αντιμετώπιση μαν του μαν στα στημένα των αντίπαλων.

Πολλές δοκιμές γίνονται και για τις υπόλοιπες θέσεις, με Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι στον άξονα, Ντουρμάζ και Φορτούνη στα αριστερά, αλλά και τον Αφελάι πίσω από τον φορ που μπορεί να είναι στην Κομοτηνή ένας εκ των Διαμαντάκου, Μπενίτες. Θα έχει σήμερα ενδιαφέρον και η αποστολή, με σίγουρους απόντες τον Ελαμπντελαουί που θα δει από Δευτέρα αν προλαβαίνει την ΑΕΚ και τον Φουστέρ που θέλει ακόμη δυο εβδομάδες για να επιστρέψει.

Για τις αντιδράσεις από ΠΑΟΚ, ΠΑΟ σχετικά με την αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Πανθρακικό, οι ερυθρόλευκοι έλεγαν ότι «θα πρέπει οι εκπρόσωποί τους στη Λίγκα να έχουν καλύτερη ακοή» κι ότι άλλα λένε εντός κι άλλα εκτός Λίγκας. Στον Ολυμπιακό απορούν επίσης με τις διαμαρτυρίες των συγκεκριμένων ομάδων από τη στιγμή που δεν συνεχίζουν στο Κύπελλο.

Σχετικά άρθρα