Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Καλείται να δείξει την δυναμική του σε ένα ντέρμπι, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ. Σε ένα ματς που μπορεί να θεωρηθεί και ως crash test για τα παιχνίδια που θα δώσουν ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ.  

Η προετοιμασία των παικτών του Δικεφάλου του Βορρά για το αυριανό ματς πρόκειται να ολοκληρωθεί σήμερα με την προπόνηση που θα διεξαχθεί στην Τούμπα και θα αρχίσει στις 12.00. Αμέσως μετά ο Αναστασιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα.

Στη χθεσινή προπόνηση δόθηκε προτεραιότητα στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Οι παίκτες του Δικέφαλου δούλεψαν σε σπριντ και αντοχή στην ταχυδύναμη υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου. Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζονται οι Φάνης Τζανδάρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος που ακολουθούν πρόγραμμα επανένταξης, οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Χέντβιγκες Μαντούρο, οι οποίοι ακολουθούν θεραπεία και ο τιμωρημένος Εργκούς Κάτσε.

Η δεύτερη θέση και η συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στον ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν. Κι αυτός ο στόχος περνάει αύριο από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου ο Δικέφαλος καλείται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, τον βασικό συνδιεκδικητή της δεύτερης θέσης.

Το αυριανό ντέρμπι έχει μεγάλη σημασία, τόσο από βαθμολογικής πλευράς, όσο και ουσίας. Μετά την πρόσφατη τιμωρία του ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα μόλις δύο βαθμών έναντι του ΠΑΟΚ, o οποίος με διπλό έχει την ευκαιρία να τον προσπεράσει και να βρεθεί ξανά στη δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό. Ενδεχόμενη επικράτηση των παικτών του Δικέφαλου θα τους εξασφαλίσει και ψυχολογικό προβάδισμα για τις αγωνιστικές που θα απομένουν μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα