Ολυμπιακός: «Επιτέλους, τιμωρία»

Ο Ολυμπιακός πήρε επίσημη θέση το βράδυ της Τετάρτης για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα με την ΑΕΚ, αμέσως μετά το γκολ του Χάρα και την εισβολή των οπαδών της Ένωσης.

«Εμείς επενδύουμε εκατομμύρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο ώστε κάθε Τετάρτη να βλέπει όλη η Ελλάδα τον Ολυμπιακό μας στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, να έχουμε μια ομάδα Champions League. Κάποιοι άλλοι λόγω καθολικής ανυπαρξίας προσπαθούν βγάζοντας άναρθρες κραυγές σε κάθε ευκαιρία να οπλίσουν τις στρατιές των οργανωμένων τους με μίσος ώστε να απαξιώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σήμερα πάλι δεν τελείωσε αγώνας. Ήρθε η ώρα η Πολιτεία να πράξει αυτά που είχε υποσχεθεί περί της βίας και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά».

Επίσης άνθρωποι του Ολυμπιακού σχολίαζαν τη στάση και τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη: «Στην αρχή παρακαλούσε τον διαιτητή να βγει και να συνεχίσει το ματς ώστε να γλιτώσει τη διακοπή, λέγοντας ότι πρόκειται για 30 αλήτες. Και μετά στις δηλώσεις του έλεγε άλλα, περί διαιτησία κλπ. Στις δηλώσεις του έλεγε και για τον Ζωγράφο, μάλλον θα του ξέφυγε. Επίσης είναι απορίας άξιο ως τι κατέβηκε στα αποδυτήρια. Ως ευεργέτης;».

Επίσης από τον Ολυμπιακό τόνιζαν ότι τα είπε όλα με τις δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λαμπρόπουλος.

Από τον Ολυμπιακό είχε τονιστεί στη σημερινή σύσκεψη ο κίνδυνος να υπάρξει εισβολή οπαδών από το συγκεκριμένο σημείο, όπως και τελικά συνέβη.

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίαζε στη μικτή ζώνη ότι «αποδείχτηκε πως όταν βάζει γκολ ο Ολυμπιακός τα ματς δεν τελειώνουν. Το ίδιο είχαμε πει και πριν από τη Λεωφόρο ότι θα συνέβαινε εάν είχαμε προηγηθεί. Δηλαδή ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να βάζει γκολ και επίσης απαγορεύεται να τα πανηγυρίζει! Το ποδόσφαιρο είχε αναστηθεί μέχρι το 89 και…ξαναπέθανε επειδή βάλαμε εμείς γκολ, αυτά θα ακούμε πάλι τις επόμενες ημέρες».

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφυγε περίπου στις 22.30 δίχως προβλήματα από το γήπεδο, με την αγωνία για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Μανιάτη να είναι έκδηλη στους ανθρώπους της ομάδας.

Το γκολ του Χάρα πανηγύρισαν έξαλλα οι Φουστέρ και Μήτρογλου από το μπουθ που έβλεπαν το ματς.

Σχετικά άρθρα