Φουλ… τακτική από Αναστασιάδη

Με προπόνηση στην… ταλαιπωρημένη από τη βροχή αλλά και τον τελικό της ΕΠΣΜ Τούμπα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το Σαββατιάτικο (14/3, 19:30) ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα και το 5-2, το πρόγραμμα των “ασπρόμαυρων” ήταν αφιερωμένο στην τακτική υπό τις συνεχείς οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη για το τι περιμένει να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, όπως συνηθίζει, δεν δοκίμασε τους ποδοσφαιριστές που θ’ αποτελέσουν το βασικό σχήμα στον αγώνα με τους Αρκάδες και στάθηκε στην τακτική προσέγγιση της ομάδας σε ανασταλτική λειτουργία κι ανάπτυξη.
Οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Δημήτρης Παπαδόπουλος συμμετείχαν κανονικά στο δίτερμα κι έτσι στο ιατρικό δελτίο υπάρχουν μόνο τα ονόματα των Φάνη Τζανδάρη (πρόγραμμα αποκατάστασης) και Χέντβιγκες Μαντούρο (θεραπεία).
Οι παίκτες του Δικεφάλου ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί του Σαββάτου (14.03) προκειμένου να κάνουν μια χαλαρή προπόνηση και στη συνέχεια ν’ αποσυρθούν στο ξενοδοχείο ενόψει της αναμέτρησης.

Σχετικά άρθρα