Με Κατσαρή πάλι για πρόεδρο

Με τον Θανάση Κατσαρή μπροστάρη που θα διεκδικήσει για μία ακόμη φορά την προεδρία στον Α.Σ. ΠΑΟΚ θα γίνουν άμεσα εκλογές στον ερασιτέχνη. Θα προηγηθεί η τακτική γενική συνέλευση και την επομένη θα γίνουν οι εκλογές, στις 2 Απριλίου στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Στην τακτική γενική συνέλευση, που θα προηγηθεί των εκλογών θα εξεταστεί και το αίτημα του κ. Ανδρέου για να αναλάβει το management του τμήματος βόλεϊ κάτι που θα γίνει αποδεκτό. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ αποφασίζει την προκήρυξη Γ.Σ. την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015 και ουσιαστικά   πραγματοποίησης αυτής την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, κατόπιν  εγγράφου αιτήματος του Προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Ανδρέου, με θέμα την ανάθεση του management του τμήματος βόλεϊ.

Παράλληλα  με αυτή την ευκαιρία και για λόγους διευκόλυνσης των μελών αλλά και έγκαιρου προγραμματισμού των υπολοίπων τμημάτων για την νέα αγωνιστική περίοδο, αποφασίζει  ταυτόχρονα να πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση που ήταν προγραμματισμένες για φέτος τον Μάιο.

Για την ακρίβεια Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 η Γενική Συνέλευση και Πέμπτη 2 Απριλίου οι αρχαιρεσίες.

Σημειώνουμε ότι λόγω της μετάθεσης των αρχαιρεσιών κατά ένα περίπου μήνα κανένα μέλος του ΠΑΟΚ δεν χάνει το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές».

Σχετικά άρθρα