Ικανοποίηση Λουτσέσκου, απογοήτευση Χάβου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας του και υποστήριξε ότι η νίκη ήρθε επειδή οι παίκτες του απέφυγαν τα λάθη.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Ξάνθης είπε:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Ήταν δύσκολο για μας να παίξουμε μετά από τρεις μέρες μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γιατί ξοδέψαμε αρκετή πνευματική ενέργεια σ’ εκείνο το παιχνίδι και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε αμέσως. Αλλά βήμα-βήμα και όσο περνούσε η ώρα σταθήκαμε καλύτερα στο γήπεδο. Στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι και σκοράραμε από μία στημένη φάση σε ένα διάστημα με πολλές μάχες.

Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που πρεσάρει επιθετικά κι έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να αποφύγουμε τα λάθη. Δεν υπήρξε πολύς χώρος για να ελέγξει το παιχνίδι, αλλά όπως σας είπα εμείς μπήκαμε για να παλέψουμε. Το 1-0 μας έδωσε αυτοπεποίθηση και φυσιολογικά «άνοιξε» το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος σκοράραμε άλλα δύο γκολ, είχαμε κι ευκαιρίες με την συνεισφορά των παικτών να είναι μεγάλη σ’ αυτόν τον τομέα. Θέλαμε να κερδίσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και γενικά ήταν μία νίκη που αξίζαμε σήμερα».

Από την πλευρά του ο Μάκης Χάβος είπε:

«Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με καλή ανάπτυξη και κατοχή μπάλας, καθώς και ευκαιρίες, αλλά και το δοκάρι με τον Κάπελ. Ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα δεχθήκαμε ένα γκολ αδικαιολόγητα που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η Ξάνθη στο δεύτερο μέρος έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος της από το 1-0 ήταν καλύτερη, εμείς από την πλευρά μας αντίθετα κάναμε λάθη αβίαστα με αποτέλεσμα η Ξάνθη να έχει την ευκαιρία για τις κόντρα επιθέσεις, σημείο που είναι πολύ επικίνδυνη. Με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα είναι δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα».

Σχετικά άρθρα