Προβλέψεις  Απριλίου, σύμφωνα με την προσωπική ημερομηνία γεννήσεώς σας, από τον Μάνο Μηκίδη thumbnail

Προβλέψεις Απριλίου, σύμφωνα με την προσωπική ημερομηνία γεννήσεώς σας, από τον Μάνο Μηκίδη


Δείτε πως θα είναι για σας ο Απρίλιος κάνοντας έναν απλό υπολογισμό.
Αθροίστε όλα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το τελικό αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.


Για παράδειγμα αν κάποιος έχει γεννηθεί 12-03-1985 θα έχει
1+2+3+1+9+8+5=…..=2


Κάνοντας αντίστοιχα τους υπολογισμούς για τη δική σας ημερομηνία θα έχετε για τον Απρίλιο του 2015:


ΑΡΙΘΜΟΣ 1 
Αυτόν τον μήνα θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία τα συσσωρευμένα προβλήματά σας. Μπορεί να σας βασανίζει ένα αίσθημα παγίδευσης ή να βρίσκεστε σε ένα δίλημμα. Μην αγχώνεστε θα βρείτε τη λύση ξεπερνώντας ψυχολογικά ή οικονομικά αδιέξοδα.Μην αφηνετε αντιληψεις και παλαιοτερες τραυματικες εμπειριες να σας φρασουν τον δρομο προς την ευτυχια και την εκπληρωση.


ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Δώστε προσοχή τον Απρίλιο σε σχέσεις επαφές, συνεργασίες. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο που «κινεί» περίεργα τα νήματα, αφού κάτι παίζεται στις πλάτες σας. Αποφύγετε ανεύθυνους κι αναξιόπιστους ανθρώπους στη ζωή σας. Για τις κυρίες που εχουν αυτον τον αριθμο, ας δώσουν βάση σε μια υπόθεση που αφορά έναν άντρα ταύρο-παρθένο-αιγόκερω.


ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Μην σας ανησυχεί μια ελαφριά καταθλιπτική διάθεση που θα σας διακατέχει αυτόν τον μήνα. Σκεφτείτε ότι είναι κάποια μικρά σύννεφα που κρύβουν τον ήλιο. Περιστασιακά σίγουρα κάποιες αμφιβολίες σας δεν είναι αβάσιμες, όμως τελικά η αλήθεια θα λάμψει. Να τρώτε, να κοιμάστε σωστά και να μην βλέπετε τα πράγματα…. υπεροπτικά!!


ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Η διάθεσή σας για δημιουργία κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα αυτόν τον μήνα. Τα θέματά σας παρουσιάζουν μια αστάθεια, μια αβέβαιη εξέλιξη. Ίσως περιστοιχίζεστε από «ερασιτέχνες» που καθυστερούν τα ζητήματά σας. Αποφύγετε τη σύγχυση, δείξτε δύναμη και σιγουριά, και μην παρασύρεστε από κάλπικες υποσχέσεις και κολακείες.


ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Βρίσκεστε σε έναν μήνα με πολύ δυνατές προοπτικές. Αξίζει να εστιαστείτε σε θέματα οικογενειακά που παρουσιάζουν ειδικό ενδιαφέρον τον Απρίλιο. Επενδύστε σε κάτι διαχρονικό, κάντε ή δεχθείτε μια πρόταση γάμου που σχεδιάζατε από καιρό, ρυθμίστε κληρονομικά θέματα, προβείτε σε αγορά ακινήτου και πραγματοποιήστε ένα ταξίδι στην πατρογονική σας εστία. Θεμελιώστε σωστά και με βάσεις το αύριο.


ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Τι είναι αυτό που σας βάζει σε δίλημμα, σύγκρουση με τη διαίσθησή σας? Μια ευκαιρία στα επαγγελματικά φαίνεται να σας ανοίγει…… δρόμους που σας οδηγούν σε επιτυχία, αυτό μπορεί να έρθει με τη μορφή είδησης, ενός τηλεφωνήματος, ενός mail. Φυσικά πρέπει να αποδεχτείτε οποιαδήποτε πρόσκληση που θα σας γίνει, καθώς μπορεί να κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη. Μην μπλέκετε τα ερωτικά με τα εργασιακά.


ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Κάτι που περιμένατε μπαίνει αυτόν τον μήνα σε γρήγορη φάση εξέλιξης. Νέα ανοίγματα, νέες δονήσεις, νέες ευχάριστες αναστατώσεις. Μια συμφωνία αποδίδει τώρα τους καρπούς της. Αναζητήσετε συμμαχίες, δουλέψτε με όρεξη γιατί τώρα η έμπνευσή σας αποδίδει στο μέγιστο. Είναι ένας σημαντικός μήνας για εκπαιδευτικούς και φοιτητές-μαθητές καθώς παράγεται σημαντικό ακαδημαϊκό έργο.


ΑΡΙΘΜΟΣ 8 
Η οικονομική σας κατάσταση θα έχει αυξητική «τάση» αυτό το μήνα. Αυτό θα σας ανακουφίσει αρκετά δημιουργώντας αισιόδοξια. Το κλίμα που επικρατει, σας προσφέρει ικανοποίηση. Κάντε προτάσεις που θα θέλατε να εισακουστούν, σχέδια που θα θέλατε να εγκριθούν. Η βοήθεια θα έρθει από κάποιο πρόσωπο με δύναμη και εξουσία, αρκεί να δείξετε ισχυρή θέληση και σταθερότητα. Ερωτικά απολαμβάνετε σιγουριά.


ΑΡΙΘΜΟΣ 9 
Ένας μήνας που απαιτεί την προσοχή σας ώστε να ξεδιαλύνετε φοβίες, ανασφάλειες. Η ισχυρογνωμοσύνη δε βοηθά και πολύ τώρα, προτιμότερο είναι να δείξετε πνεύμα υποχώρησης και συγκατάβασης. Οι υποθέσεις σας καθυστερούν και χρειάζεται υπομονή. Μην παρασύρεστε από ζήλιες και κτητικότητα που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στη σχέση σας.


Να έχετε έναν όμορφο ανοιξιάτικο Απρίλιο!


 
Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- Μαθηματικός – Αναλυτης ΠυθαγορειουΤαρω


facebook :Manos Mikidis


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X