Πλήγμα και με Αλάμπα στη Μπάγερν

Πρόβλημα και με τον Νταβίντ Αλάμπα προέκυψε στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο διεθνής άσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον επτά εβδομάδες)! Το ίδιο συνέβη και με τον Άριεν Ρόμπεν.

Ο Νταβίντ Αλάμπα τραυματίστηκε στο φιλικό αγώνα της Εθνικής Αυστρίας εναντίον της Βοσνίας την Τρίτη και, όπως ανακοίνωσαν την Τετάρτη οι πρωταθλητές Γερμανίας, υπέστη ρήξη συνδέσμου στο γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για τουλάχιστον επτά εβδομάδες.

Ο 22άχρονος αριστερός μπακ, που έχει ήδη χάσει με ανάλογο τραυματισμό τρεις μήνες τη φετινή περίοδο, όταν είχε πάθει μερική ρήξη συνδέσμου στο δεξί γόνατο, εμφανίστηκε περίλυπος σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Μπάγερν.
«Είμαι πολύ απογοητευμένος, όμως έχω ένα μεγάλο στόχο κι αυτός είναι να είμαι παρών στο φινάλε της περιόδου», δήλωσε ο Αλάμπα, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης σε περίπου ένα μήνα.

Η Μπάγερν προηγείται με διαφορά δέκα βαθμών της δεύτερης στην Μπουντεσλίγκα Βόλφσμπουργκ, οκτώ αγωνιστικές πριν από το τέλος, έχει προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, ενώ στις 15 και τις 21 Απριλίου θα παίξει με την Πόρτο στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχετικά άρθρα