Ποια είναι τα πιο αποφασιστικά ζώδια και ποια φοβούνται περισσότερο; thumbnail

Ποια είναι τα πιο αποφασιστικά ζώδια και ποια φοβούνται περισσότερο;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Εμπλέκεται σε επικίνδυνα παιχνίδια, ρισκάρει. Αναλαμβάνει τον κίνδυνο και δρα απερίσκεπτα. Με αυτόν τον τρόπο, αισθάνεται ζωντανός. Επιδεικνύει ανά πάσα στιγμή τη δύναμή του. Ρισκάρει σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρει πότε πρέπει να σταματήσει. Τα παίζει όλα για όλα ακόμα και αν ξέρει πως θα φάει το κεφάλι του. Κάνει ανατροπές, αρπάζει τις ευκαιρίες σε χρόνο μηδέν χωρίς πολλές φορές να σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεών του. Επανορθώνει τα λάθη του χωρίς πάντα να παραδέχεται ότι φταίει.
Η γυναίκα Κριός έχει τσαγανό, δύναμη και αποφασιστικότητα. Διψά για περιπέτειες και εμπειρίες. Δεν βαριέται ποτέ κανείς μαζί της γιατί πάντα έχει κάτι καινούργιο να κάνει.


ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν πειραματίζεται, δεν δοκιμάζει αν δεν ξέρει εξαρχής το αποτέλεσμα. Δοκιμάζει μόνο εκ τους ασφαλούς εκτός αν μιλάμε για φαγητό…. Βαριέται, προτιμά τον εύκολο δρόμο. Η ευχαρίστηση εξάλλου δεν περιλαμβάνει επικίνδυνους πειραματισμούς. Το ρίσκο το αναθέτει στους υπόλοιπους. Είναι συντηρητικός και δύσκολα ρισκάρει ακόμα και σε τυχερά παιχνίδια. Τον τρομάζουν οι αλλαγές και η τόλμη, χάνει τον μπούσουλα. Προτιμά το σίγουρο, το ασφαλές, τη στασιμότητα. Κινείται μεθοδικά για να πετύχει τους στόχους του. Πιο τολμηρός είναι στα ερωτικά του και αυτό μόνο αν έχει ερωτευτεί σφόδρα.
Η γυναίκα Ταύρος προχωράει αργά στη ζωή της. Είναι συντηρητική, σέξι, πεισματάρα, εκλεκτική. Δύσκολη γυναίκα για ρίσκο αλλά καλή μαγείρισσα.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος αγαπά τις εμπειρίες, τη διαφορετικότητα. Είναι περίεργος και δοκιμάζει τα πάντα. Γνωρίζει πάντα κάτι καινούργιο, είναι πρωτοπόρος. Δύσκολα ρισκάρει σε μια βαθιά, αφοσιωμένη σχέση. Θέλει να ζει τη ζωή ανάλαφρα, να ανεβάζει την αδρεναλίνη και να αναζητά πάντα κάτι το ενδιαφέρον γύρω του. Είναι νεωτεριστής και ρισκάρει όταν οι άλλοι διστάζουν. Ακόμα και αν κάνει λάθος δεν τον πειράζει, έχει αποκτήσει γνώση. Είναι υπερκινητικός και απρόβλεπτος. Κάνει στροφές σε όλους τους τομείς της ζωής του με ιδιαίτερη ευκολία.
Η γυναίκα Δίδυμος αγαπά τη συζήτηση, έχει προχωρημένο μυαλό. Αναζητά την ελευθερία, δεν καταπιέζει και θέλει μόνο να περνά καλά. Είναι κυκλοθυμική, έξυπνη και έχει πάντα τον τρόπο να σε κάνει να τρέχεις από πίσω της.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δένεται πολύ με καταστάσεις και πρόσωπα. Δεν προδίδει και δεν εγκαταλείπει εύκολα ειδικότερα όταν αγαπάει. Ζει σε μια κολασμένη κατάσταση ασφάλειας, την προτιμά από το ρίσκο. Προσκολλάται πολύ σε ανθρώπους και ούτε και εκείνους δεν τους αφήνει να ρισκάρουν. Όλα πρέπει να γίνονται κάτω από την κυριαρχία του. Προτιμά να έχει τα χρήματά του σε μια τράπεζα εμπιστοσύνης από το να ρισκάρει σε επενδύσεις. Είναι συντηρητικός και ανασφαλής, συνεσταλμένος και ντροπαλός. Όμως, τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Όταν ερωτευτεί σφόδρα, ακολουθεί τον δρόμο της καρδιάς του. Βρίσκει τη δύναμη να κάνει αλλαγές μόνο αν είναι να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που αγαπά.
Η γυναίκα Καρκίνος είναι ναζιάρα, παραπονιάρα και έχει απίστευτα γλυκά μάτια. Είναι λίγο κυκλοθυμική, ρομαντική και διαθέτει θηλυκότητα. Ρισκάρει μόνο αν ερωτευτεί τρελά.


 - See more at: http://www.missbloom.gr/astrologia/astrika-tips/13915/articles/poia-einai-ta-pio-apofasistika-zodia-kai/article.aspx#sthash.aVCzQwrZ.dpuf

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X