Τα SOS της εβδομάδας, από 17 Απριλίου έως 23 Απριλίου thumbnail

Τα SOS της εβδομάδας, από 17 Απριλίου έως 23 Απριλίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;


Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν… σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.


*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*


Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και… καλή σου επιτυχία!


Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)


______________________________________________________________


Από 17/4 έως 23/4
Το Σάββατο γίνεται η Νέα Σελήνη του μήνα (στον Κριό), η οποία προοιωνίζει νέα ξεκινήματα αλλά και δυναμικά… ξεκαθαρίσματα!
Ειδικά για την Ελλάδα φαίνεται πως τις επόμενες τριάντα ημέρες θα… βγουν στη φόρα πολλά σε σχέση με την συνωμοτική δράση κέντρων και παράκεντρων.
Επιπλέον όμως διαφαίνεται και μια σημαντική συμφωνία με χώρα ή χώρες του εξωτερικού.


Κατά τα άλλα, ο Άρης εξακολουθεί να δηλώνει εμφατικά «παρών» στις εξελίξεις, αναπτύσσοντας μια πολεμική είτε στο προσκήνιο, είτε στο παρασκήνιο.
Μάλιστα, στις «επιχειρήσεις» του συμπαρασύρει και την Αφροδίτη, υποσχόμενος «καυτές» εμπειρίες στο… κρεβάτι σου!


Τέλος, ο Ερμής δίνει τα… ρέστα του, σχηματίζοντας ποικίλες όψεις με πολλούς από τους αργούς πλανήτες, κάτι που αναμένεται να συμβάλλει σε μια πολυποίκιλη καθημερινότητα με τα δεδομένα να αλλάζουν διαρκώς. Κι αν αυτό σε ταλαιπωρήσει σε πρακτικά θέματα, αντίθετα όπως σου προτείνω σε ανάλογες περιπτώσεις, έχεις να κερδίσεις πολλά αν αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε διαβάσματα και μελέτες.


Ας δούμε τώρα με χρονική σειρά όλες τις πλανητικές όψεις που… έρχονται, ξεκινώντας όμως από αυτές που ήδη έγιναν και μπορεί να σε επηρεάσουν για ένα διάστημα.


Την Πέμπτη, αστρική Αφροδίτη συναντά τον τροπικό Άρη στην 11η μοίρα του Ταύρου, δρομολογώντας έντονες ή παθιασμένες καταστάσεις και -φυσικά- ερωτικά μπλεξίματα!


Εφαρμογές: Έντονος τρόπος ζωής. Πάθος, έμφαση. Ερωτικό παιχνίδι, κατάκτηση. Σεξ απήλ. Μια δυνατή ερωτική εμπειρία.
SOS: Απιστία. Σεξουαλική παρενόχληση, βία. Φανατισμός, αδιαλλαξία.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Διδύμους, Σκορπιούς και Τοξότες.


Την ίδια ημέρα, ο Ερμής τετραγωνίζεται με την Δήμητρα (Ταύρος-Υδροχόος, 3η μοίρα), διευρύνοντας τον κοινωνικό σου κύκλο και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προώθηση του έργου σου.


Εφαρμογές: Δικτύωση, προώθηση. Διαφήμιση. Μια σημαντική συμφωνία. Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Επαφές, συναντήσεις.
SOS: «Λόγια του αέρα».


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Υδροχόους αλλά και τους Κριούς, Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 29/3, 30/6 και 31/12 αντίστοιχα.


 


Το Σάββατο, παράλληλα με την Νέα Σελήνη σχηματίζεται με ακρίβεια κι ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία (Ταύρος-Λέων, 12η μοίρα), μια όψη που εγκυμονεί κινδύνους για φωτιές ή εκρήξεις. Φυσικά έχει και τα καλά της, ευνοώντας κυρίως τα πιο τολμηρά εγχειρήματα.


Εφαρμογές: Ένα επιτυχημένο ρίσκο. Μια μεγάλη επίδοση, ένας άθλος. Δύναμη προώθησης.
SOS: Μια μεγάλη γκάφα. Φωτιά, έκρηξη.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και τους Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/7, 10/10 και 8/1 αντίστοιχα.


 


Την Κυριακή, η Αφροδίτη τετραγωνίζεται με τον Ποσειδώνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 9η μοίρα), υποσχόμενη χαλάρωση, ονειροπόληση και μια αίσθηση ευτυχίας, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην… πραγματικότητα!


Εφαρμογές: Χαλάρωση, ύπνος. Αίσθηση ευτυχίας. Εξιδανικευμένη αγάπη. Μια σχέση από απόσταση. Μια σχέση με αριστοκρατικά στοιχεία. Ένα ωραίο παραμύθι. Γλυκό μεθύσι. Καλλιτεχνική φλέβα. Διακόσμηση, εξωραϊσμός.
SOS: Λάθος επιλογή συντρόφου. Απιστία. Χρήση ουσιών.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστωςΤαύρους, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και τους Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 7/8, 7/11 και 4/2 αντίστοιχα.


Την ίδια ημέρα, ο Ερμής… σιγοντάρει στην αισιοδοξία σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (Ταύρος-Ιχθύες, 9η μοίρα). Έτσι λοιπόν, μπορείς να ευχηθείς ότι θέλεις, με εξαίρεση όμως τα… οικονομικά!


Εφαρμογές: Εμψύχωση, αισιοδοξία, υψηλά ιδανικά. Ονειροπόληση, ρομαντισμός. Ένα αθώο ψέμα. Μακιγιάζ, καμουφλάζ. Έμπνευση, εύστοχη διαίσθηση. Ένα προφητικό όνειρο. Αναβολή μιας συνάντησης που θα ζημίωνε. Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Χάρισμα αντικειμένων.
SOS: Ψέμα, απάτη. Λάθος επιλογές, εθελοτυφλία. Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Αφηρημάδα. Υπερβολική αφέλεια ή ευπιστία. Λεκέδες, μόλυνση. Λαθρεμπόριο, κλεπταποδοχή. Χρήση ουσιών.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Παρθένους, Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και τους Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 4/4 7/8, 7/10 και 4/2 αντίστοιχα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/72853-ta-sos-tis-evdomados-apo-17-aprilioy-eos-23-aprilioy#ixzz3XYYp4t6Z

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X