Τα SOS της εβδομάδας, από 24 Απριλίου έως 30 Απριλίου   thumbnail

Τα SOS της εβδομάδας, από 24 Απριλίου έως 30 Απριλίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;


Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν… σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.


*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*


Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και… καλή σου επιτυχία!


Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)


______________________________________________________________


Από 24/4 έως 30/4


Σχετικά «φτωχό» σε όψεις είναι το επταήμερο που ακολουθεί, με τον Χείρωνα να διεκδικεί το μεγαλύτερο μερίδιο στις εξελίξεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει αναβίωση του παρελθόντος αλλά και περισσότερο συναίσθημα, ενώ παράλληλα θα σου δώσει την ευκαιρία να στραφείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου. Είτε για να φροντίσεις πρόσωπα και πράγματα, είτε για να αμυνθείς απέναντι σε κινδύνους… Γιατί καλώς ή κακώς, ο Άρης δηλώνει και πάλι «παρών» στις εξελίξεις, οπότε και να θέλεις την ησυχία σου θα είναι δύσκολο να την… βρεις!


Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται μια «κρυφή» σύνοδος του τροπικού Ερμή με την αστρική Αφροδίτη, μια όψη που σχηματίζεται με ακρίβεια την Δευτέρα αλλά ουσιαστικά θα σε επηρεάσει όλο το επταήμερο. Εδώ μπορείς να καρπωθείς τα καλά μιας πολυποίκιλης καθημερινότητας, όπως είναι για παράδειγμα οι βόλτες, τα ψώνια, τα παιχνίδια και οι διασκεδαστικές παρέες, ενώ παράλληλα θα… ασκείσαι σε εξωραϊστικές παρεμβάσεις ή παρουσιάσεις.


Ατυχώς, το επταήμερο κλείνει με πιεστικές επιρροές (από Κρόνο και Πλούτωνα), αφήνοντας τις όποιες ευκολίες για αργότερα. Και από αυτήν την άποψη ίσως η Πρωτομαγιά να αποδειχθεί κάπως… μελαγχολική!


Ας δούμε τώρα με χρονική σειρά όλες τις πλανητικές όψεις, ξεκινώντας από αυτές που ήδη έγιναν και μπορεί να σε επηρεάσουν για ένα διάστημα.


Την Πέμπτη, ο Άρης προμηνύει εντάσεις αλλά και αποφασιστικές δράσεις.


Η σύνοδος Ερμή-Άρη στην 16η μοίρα του Ταύρου, σε ενθαρρύνει να κάνεις σε μια στιγμή ότι δεν έκανες για… χρόνια! Πρόσεξε μόνον μήπως η υπερβολική βιασύνη σου στοιχίσει…


Εφαρμογές: Αποφασιστικότητα, δράση, δυναμισμός. Γρήγορη διεκπεραίωση, ταχύτητα. Μπαράζ επαφών. Τεχνικές εργασίες, μαστορέματα. Γυμναστική, σπορ, αγωνιστικό πνεύμα. Φιλότιμο.
SOS: Θυμός, νεύρα. Καβγάς, τσαμπουκάς, βία. Σπασίματα, καψίματα, κοψίματα. Τρακάρισμα, ζημιά. Πρήξιμο, οξύς πόνος. «Τυφλός» εγωισμός.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Διδύμους, Σκορπιούς αλλά και τους Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 14/10.


Παράλληλα, η «κρυφή» σύνοδος του αστρικού Άρη με την τροπική Έριδα σε θέλει οπλισμένο με… απολυμαντικά αλλά και πολύ προσεκτικό σε οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία σου!


Εφαρμογές: Σκληρή αλλά αποδοτική εργασία. Τεχνικές εργασίες, τεμαχισμός. Απολύμανση. Ένα ιατρικό επίτευγμα. Χρήση σύγχρονων μηχανημάτων, ρομποτική. Διεκδίκηση εργασιακών δικαιωμάτων.
SOS: Προσβολή από ένα επιθετικό μικρόβιο. Αστοχία υλικού. Ένα σοβαρό δυστύχημα εξ αιτίας τεχνικού λάθους. Στρατιωτική αντιπαράθεση. Ηλεκτρονικός πόλεμος. Αναστάτωση σε μονάδες νοσηλείας, φωτιά, έκρηξη. Κίνδυνος σε στρατιωτική μονάδα. Έκρηξη ή πυρκαγιά σε παραγωγική μονάδα. Αντιπαράθεση με υφισταμένους, απεργία. Απόλυση.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Παρθένους και Σκορπιούς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/73163-ta-sos-tis-evdomados-apo-24-aprilioy-eos-30-aprilioy#ixzz3YDScIMjs

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X