Σίγουρος για ανάκαμψη ο Αναστασίου

Βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα ανακάμψει αγωνιστικά δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός των Πρασίνων τόνισε ότι αποδέχεται την κριτική αφού ο ίδιος και οι παίκτες του είναι οι αυστηρότεροι κριτές του εαυτού τους αλλά συμπλήρωσε ότι θα πρέπει να περιοριστούν τα ανόητα λάθη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη Nova:
Για τον αγώνα με την Ξάνθη: «Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τις κανονικές μας δυνατότητες και αυτό θέλουμε για το ματς του Σαββάτου. Αυτό που δεν μπορούμε να πούμε είναι πως δεν υπάρχει διάθεση. Στην Κομοτηνή ήμασταν καλύτεροι αλλά όταν θες να κερδίσεις κάτι σε κάνει να μην σκέφτεσαι. Σε συνδυασμό με κάποια πράγματα που έγιναν δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Ήμασταν καλύτεροι τακτικά αλλά με δύο λάθη δικά μας δεχθήκαμε δύο γκολ».
Για την κριτική στην ομάδα: «Είναι λογικό να υπάρχει κριτική. Το θέμα είναι αν η κριτική σε κάνει καλύτερο ή σου δημιουργεί πρόβλημα. Σαν ομάδα ξέρουμε τι κάνουμε και που στοχεύουμε. Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά, από το ποιος είναι αυτός που το βλέπει το ποδόσφαιρο. Είμαστε οι πιο σκληροί κριτές του εαυτού μας. Θα αλλάξει αυτή η εικόνα. Είναι σίγουρο και δεδομένο. Πρέπει να περιορίσουμε τα ανόητα λάθη που κάνουμε».
Για την κριτική στον ίδιο: «Δεν διάβασα κάτι. Δεν παρακολούθησα. Πάντα υπάρχει η κριτική. Τακτικά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τον Πανθρακικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν το έβαζε ο Ατζαγκούν δεν θα λέγαμε τώρα αυτά. Είναι λογική η κριτική. Δεν αποποιήθηκα την ευθύνη μου. Αναγνωρίζω τα λάθη μου και έχω το θάρρος να είμαι σκληρός με τον εαυτό μου».
Για την Ξάνθη: «Η Ξάνθη μας δημιούργησε πολλά προβλήματα φέτος. Δεν είναι το πως παίζει η Ξάνθη αλλά το πως ήμασταν εμείς σε αυτά τα ματς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε. Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού της. Τους ξέρουμε».
Για την επιστροφή του κόσμου: «Πάντα η Λεωφόρος μας δίνει κίνητρο και ώθηση. Είναι ξενέρωμα για τους παίκτες να παίζουν σε άδειο γήπεδο. Είναι πιο ωραίο και πιο όμορφο να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα