Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 12/04

Και η τύχη σε Έρωτα αλλά και Χρήμα συνεχίζεται για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Όνειρα εκπληρώνονται με τον πιο ρομαντικό τρόπο για Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Προσπάθησε να δεις, Κριέ μου, ποιος δικός σου εσωτερικός δισταγμός σε κάνει να «πετάς» μακριά, κάθε φορά που μια κατάσταση απαιτεί υπεύθυνη δέσμευση. Όλη αυτή η συσσώρευση δεν σου κάνει κάλο, αλλά σε κρατάει δέσμιο στο ίδιο μοτίβο. Η δυναμική σου συμπεριφορά μπορεί να είναι το κλειδί, που θα λύσει το γρίφο.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέλεις να βελτιώνεις διαρκώς τα πάντα γύρω σου, Ταύρε, και εμπνέεις τους άλλους να συμμετέχουν. Έχεις την παρόρμηση να κινηθείς προς το φως, αλλάζοντας προς το καλύτερο τον κόσμο που σε περιβάλλει. Έχεις μεγάλη αντοχή, αλλά και ανοχή απέναντι στους άλλους. Σήμερα, οι άνθρωποι ακολουθούν το μεταδοτικό ενθουσιασμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Διαθέτεις ένα μυαλό με τεράστιες δυνατότητες, Δίδυμε. Είσαι ο φιλόσοφος, εκείνος που συλλαμβάνει τις πιο υψηλές ιδέες. Πολύ συχνά, οι σκέψεις σου είναι τόσο προχωρημένες, που οι άλλοι δυσκολεύονται να τις καταλάβουν. Γι’ αυτό πολλές φορές, από φόβο ότι δεν σε καταλαβαίνουν, έχεις μια απόμακρη συμπεριφορά. Σήμερα, φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πάθος είναι αυτό που σε οδηγεί στη ζωή, Καρκίνε, και γίνεται η κινητήριος δύναμή σου. Μπορείς να κάνεις πρόσωπα και καταστάσεις γύρω σου να αλλάζουν, απλώς και μόνο με την παρουσία σου. Σήμερα, η ευγένεια και η ποιότητα που θα σε διακατέχουν, είναι οι σύμμαχοί σου για να πετύχεις τους στόχους σου.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, θα διαθέτεις φαντασία, διαίσθηση και καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο. Η σκέψη σου είναι ελεύθερη από κάθε περιορισμό και συχνά μοιάζεις να αποτραβιέσαι από τον κόσμο, για να εξερευνήσεις τα πολύχρωμα εσωτερικά σου τοπία. Η άποψη των γύρω σου δε μετράει και πολύ για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σημασία έχει, Παρθένε, να μπορείς να ανανεώνεσαι μέσα σου, γι’ αυτό η ενασχόληση με την τέχνη, τη φύση, το γράψιμο, την επιστήμη και τους πνευματικούς προβληματισμούς είναι τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Όλα αυτά σου δίνουν έντονο προσωπικό μαγνητισμό και οι άνθρωποι έλκονται από τη γοητεία σου.

ΖΥΓΟΣ: Είσαι ο άνθρωπος, Ζυγέ, που θέλει διαρκώς να ανοίγει καινούργιους δρόμους. Αποφεύγεις την πεπατημένη κι είσαι εκείνος που ταράζει τα νερά, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Σήμερα, θα ακολουθείς την πορεία σου με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Δε σου αρέσουν τα επιπόλαια πράγματα και απεχθάνεσαι να σπαταλάς το χρόνο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, η ευχάριστη και κοινωνική προσωπικότητά σου, καθώς και η ευελιξία σου στο να συναναστρέφεσαι διαφορετικούς ανθρώπους, θα σε κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό, βάζοντας τους γύρω σου σε μια κόντρα για το ποιος σου είναι πιο αρεστός. Εσύ όμως συνέχισε έτσι και θα τους έχεις όλους στα πόδια σου, χωρίς να έχουν την παραμικρή απαίτηση από σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, θα ξέρεις σαν από ένστικτο, ότι κάθε πράγμα έχει τον κατάλληλο χρόνο για να γίνει. Αυτό σου προσδίδει μια ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων, αλλά και μεγάλη υπομονή. Επιπλέον, διαθέτεις μαθησιακή ικανότητα, καθώς και καλή μνήμη. Μην ξεχνάς όμως, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει κάποιες καθυστερήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποτελείς ζωντανή απόδειξη, Αιγόκερε, ότι συχνά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μπορεί εξωτερικά να δείχνεις ένα φιλήσυχο άτομο που περνά μια συμβατική ζωή, αλλά μέσα σου καίγεσαι από τη φλόγα της δημιουργικότητας. Σήμερα, θα σε ενδιαφέρει μια ποικιλία θεμάτων και θα έχεις την ικανότητα να βλέπεις την ολοκληρωμένη εικόνα των καταστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, θα γίνεσαι αγαπητός στους άλλους, αφού προσαρμόζεσαι εύκολα στις συνθήκες, προσφέρεις πάντα απλόχερα λύση στα προβλήματά των γύρω σου και διαθέτεις έξυπνη αίσθηση του χιούμορ, που σε κάνει να είσαι η ψυχή της παρέας. Πρόσεξε πάντως την ανεμελιά σου, αφού κάτι μπορεί να συμβαίνει εις βάρος σου κι εσύ να το διασκεδάζεις.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις μια ήρεμη δύναμη και σταθερότητα. Είσαι ο άνθρωπος που θα υπερασπιστεί τους αδύναμους και θα δώσει ψυχικό καταφύγιο στους πονεμένους. Δεν υπάρχει κάτι που να σε σταματά από το να υψώσεις το ανάστημά σου απέναντι σε οτιδήποτε δε σε βρίσκει σύμφωνο.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα