Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 04/07

Άσχημα τα νέα για τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου και ιδίως των πρώτων ημερών… Από αύριο ο Χείρωνας στον Κριό γυρνά Ανάδρομος και ετοιμάζει δυσάρεστες εμπειρίες, πληγές, αρνητικές σκέψεις αλλά φέρνει και θεραπεία ή επίγνωση του δυσάρεστου παρελθόντος!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, κάποιες συναντήσεις θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις και να πεις κάποια πράγματα έτσι όπως είναι, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου, θα είναι σε πολύ καλό βαθμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ευθύνες κι οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου, Ταύρε, σ’ έχουν αποσυντονίσει και σ’ εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις όποιες συγκυρίες προκύψουν, να σε καταβάλλουν ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μερικές φορές, Δίδυμε, αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα που νομίζεις ότι δεν τα κάνεις τόσο καλά. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη υπευθυνότητα και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε τις ανασφάλειες, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σε ό,τι καταπιαστείς μπορείς να τα καταφέρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, διαφορετικά στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου.

ΛΕΩΝ: Από σήμερα, Λέων, θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θ’ αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σ’ ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η περίοδος αυτή, Παρθένε μου, θα φέρει κάποια γεγονότα που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και δεν έχεις, και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα ν’ αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς τα ξεπερνάς όλα με τις ενέργειες που κάνεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, θα είναι πολλές και καλές, δίνοντάς σου λύσεις σε θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις, θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, αφού τα πράγματα δε θα έρχονται στρωτά και όπως θα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, αφού είναι τελείως προσωρινές. Σκέψου πως πρέπει να πράξεις, δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μίλα σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς, Αιγόκερε, και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη σε προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, χωρίς συναισθηματικότητα, που μπορεί να σε οδηγήσει λάθος αποφάσεις. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε μου, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις εν θερμώ αποφάσεις, οι οποίες στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ: Η μέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία, Ιχθύ. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν παρέμεναν άπιαστα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς και να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι ταυτόχρονα με τα πάντα. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 04/07

Σχετικά άρθρα