Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 08/10

Μία δύσκολη Δευτέρα είναι εδώ με την Σελήνη στο Ζυγό να Τετραγωνίζει τον Κρόνο και να φέρνει δυσκολίες, πληγές και ψυχολογικές καταπτώσεις ιδίως στις διαπροσωπικές σχέσεις των Παρορμητικών του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Όμορφα θα νιώσεις σήμερα, Κριέ, επειδή η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Τα κοντινά σου άτομα θα σου δώσουν ευχάριστα νέα και θα αισθανθείς, ότι όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Το άγχος σε κατακλύζει, Ταύρε μου, κι έχεις χάσει λίγο τον έλεγχο. Σήμερα, καλό θα ήταν να βρεις τις ισορροπίες σου. Προσπάθησε να μην ξεσπάς στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η μέρα σου ξεκινάει ευχάριστα, Δίδυμε, αφού μπαίνεις στη διαδικασία ν’ αποκτήσεις μεγαλύτερη ελευθερία, να συμβουλεύσεις τα δικά σου άτομα και γενικά να ασχοληθείς με τους γύρω σου. Θα έχεις μεγάλη έμπνευση, πράγμα που πρέπει να εκμεταλλευθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η οικογένειά σου θα σε απασχολήσει σήμερα με τα δικά της μικροπροβλήματα, Καρκίνε, οι φίλοι σου όμως θα είναι αυτοί που θα σε παρασύρουν σε ευχάριστες συναντήσεις, βοηθώντας σε να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα.

ΛΕΩΝ: Περιστρέφεσαι γύρω από τη σκέψη, Λέων, να κάνεις μια απόδραση κι είναι η μέρα που μπορείς να τα καταφέρεις. Θα περάσεις ανέμελα και πολύ όμορφα. Σήμερα, πιθανόν να σκεφτείς ακόμη και μια αλλαγή ακινήτου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λίγο ο φόβος της αδικίας, Παρθένε μου, λίγο η ψυχολογία σου που δεν είναι και στα καλύτερά της, θα σε κάνουν σήμερα να είσαι κάπως απόμακρος από το φιλικό σου περιβάλλον. Θα δεις όμως, ότι κι εσύ έχεις παρεξηγήσει κάποιες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Καλό είναι, Ζυγέ μου, σήμερα να κάνεις μια ενδοσκόπηση, για το τι είναι αυτό που πραγματικά σε οδηγεί στο να απομακρύνεσαι από τους γύρω σου. Ένα πάντως είναι σίγουρο: Αυτή είναι μια κατάσταση που γρήγορα θα ξεπεράσεις και θα γευτείς στιγμές χαράς με τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ευχάριστα ξεκινάει η μέρα για σένα, Σκορπιέ, αφού έχεις πάρει πλέον την απόφαση ν’ αλλάξεις τα πάντα γύρω σου και μάλιστα αυτό σε κάνει σήμερα απέναντι στην οικογένεια σου πιο ευχάριστο και συγκαταβατικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανακτάς σήμερα τη δύναμή σου, Τοξότη, βγαίνεις μπροστάρης στο να προστατεύσεις τους δικούς σου ανθρώπους κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα το να δεχθείς το θαυμασμό των γύρω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα θυσιάσεις σήμερα λίγο το χρόνο σου, Αιγόκερε, για ν’ ασχοληθείς με προβλήματα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θα δώσεις λύσεις στους ανθρώπους σου, όμως αυτό θα σε κουράσει. Φυσικά, η κίνησή σου θα σε γεμίσει χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκέψεις, σκέψεις, και πάλι σκέψεις, Υδροχόε μου. Θα έλεγα ν’ αφήσεις λίγο την ημέρα να περάσει ήρεμα, επειδή σε βλέπω κάπως καταβεβλημένο. Σταδιακά, θα κλείσεις τ’ ανοιχτά μέτωπα που έχεις με τους γύρω σου και, πίστεψέ με, αυτό θα σου βγει μακροπρόθεσμα σε καλό.

ΙΧΘΥΣ: Δεν έχεις και πολύ μεγάλη όρεξη, Ιχθύ μου, και σήμερα θέλεις να ηρεμήσεις, να ξεκουραστείς και ν’ ασχοληθείς με την οικογένειά σου. Παρά τα αρκετά τρεξίματα, τελικά θα χαλαρώσεις με τα αγαπημένα σου άτομα, τα οποία θα σε κάνουν να ξεχάσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 08/10

Σχετικά άρθρα