4+1 μπαλαρίνες που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου!

Η άνοιξη φέρνει μαζί της το παπούτσι που καταφέρνει να είναι άνετο και κομψό ταυτόχρονα. Σίγουρα ξέρετε την απάντηση και το έχετε φορέσει σε πολλές διαφορετικές εκδοχές του. Μα η μπαλαρίνα φυσικά! Τα σχέδια είναι αμέτρητα γι’ αυτό επιλέξαμε μόνο 5 κομμάτια της αγοράς που το καθένα εκπροσωπεί και ένα είδος, θα λέγαμε, μπαλαρίνας.

Κλασικό ή εντυπωσιακό χρώμα;

Πέρα από το μαύρο χρώμα τη συναντάμε πολύ συχνά σε μπεζ αφού είναι το χρώμα που ταιριάζει με όλα και ταυτόχρονα δίνε μια πιο φωτεινή νότα στην εμφάνισή μας. Σίγουρα πρέπει να αποκτήσετε μία ροζ που θα δώσει ένα ρομαντικό αέρα στο ντύσιμό σας. Για εκείνες που θέλουν η μπαλαρίνα τους να είναι εκείνο που θα ξεχωρίζει σε μία εμφάνισή τους μπορούν να επιλέξουν λεοπάρ, μεταλλιζέ με στρας ή και μπαλαρίνα με print φιδιού.

Δερμάτινες, ψάθινες ή σουέντ;

Πέρα από τα χρώματα ρόλο παίζει και το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένες! Αυτό είναι άλλωστε που δίνει την υφή του παπουτσιού και μπορεί να το κάνει να φαίνεται πιο επίσημο ή πιο… καθημερινό. Το καλύτερο για το πόδι σας είναι να αγοράσετε δερμάτινες μπαλαρίνες οι οποίες μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες. Επίσης δεν ξέρουμε να έχετε εντοπίσει τις ψάθινες μπαλαρίνες. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να αποκτήσετε! Θα σας «λύσουν τα χέρια» στο καθημερινό σας ντύσιμο.

Ανακαλύψτε παρακάτω τις μπαλαρίνες που ξεχωρίσαμε και ανανεώστε το στιλ σας!

1. Δερμάτινες μπαλαρίνες Mango 

2. Ψάθινες μπαλαρίνες Zara

3. Λεοπάρ μπαλαρίνες H&M

4. Δερμάτινες μπαλαρίνες Chloé

5. Μεταλλιζέ μπαλαρίνες με κόσμημα Uterqüe

 

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα ωραιότερα παπούτσια με μπαρέτα της άνοιξης

Τα παπούτσια της άνοιξης που μας γυρίζουν πίσω στα 90’s

Σχετικά άρθρα