Το στιλ της Τετάρτης

Τετάρτη σήμερα, μια μέρα με πολλή ζέστη… Και αν έχεις να τρέξεις σε διάφορες δουλειές; Κι αν έχεις να συναντήσεις το βράδυ τον… άντρα των ονείρων σου; Πώς θα ντυθείς; Πώς θα είναι το στιλ της Τετάρτης ώστε να είσαι άνετη, να αντέξεις τη ζέστη και να είσαι ταυτόχρονα σικάτη και λαμπερή;

Ποια κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου μπορείς να… εκμεταλλευτείς σήμερα; Το crop τοπ, τα cropped παντελόνια και φυσικά τα σορτσάκια σου (αν νιώθεις άνετα να κυκλοφορείς με σορτς μέσα στην πόλη) ή ένα κλασικό καλοκαιρινό φορεματάκι!

Δες παρακάτω τις προτάσεις μας και πάρε ιδέες για τις εμφανίσεις σου!

Καλοκαιρινό φόρεμα

Συνδυάστε το μονόχρωμό σας φόρεμα με μαύρα ή καφέ αξεσουάρ για ένα πιο διαχρονικό στιλ! Μια σικάτη εμφάνιση για όλες τις περιστάσεις και ιδανική για τις καιρικές συνθήκες που θα καθορίσουν το στιλ της Τετάρτης!
https://gr.pinterest.com/pin/307511480794066325/

Σορτς

Ένα καλοκαιρινό σορτς σε ωραίο ύφασμα ταιριάζει υπέροχα με ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο μάλιστα μπορείτε να το μετατρέψετε σε crop τοπ αν ζεσταίνεστε! Σε περίπτωση που νιώθετε ανασφάλεια με το σορτσάκι μέσα στην πόλη, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο μακριά βερμούδα!

Το στιλ απογειώνεται αν επιλέξετε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά πέδιλα!

https://gr.pinterest.com/pin/782078291521023356/

Crop τοπ

Ο καιρός είναι κατάλληλος για να φορέσετε το crop τοπ που είναι πολύ της μόδας φέτος! Συνδυάστε το crop τοπ σας με ένα ψηλόμεσο παντελόνι!
https://gr.pinterest.com/pin/510314201512600586/

Cropped τζιν

Για σας που δεν αποχωρίζεστε το τζιν σας ακόμα και στους 40 βαθμούς Κελσίου, τα cropped τζιν είναι στη μόδα και ταιριάζουν με όλα τα φλατ παπούτσια!

https://gr.pinterest.com/pin/814940495046787637/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Απίθανοι τρόποι να φορέσετε το αγαπημένο σας ριγέ τοπ!

Πώς να φορέσετε τη μαρινιέρα στην πόλη το καλοκαίρι

 

 

Σχετικά άρθρα