Τα 7 looks που θα εμπνεύσουν τα δικά σου office looks

Τα τελευταία δυο χρόνια η πανδημία έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε, με αποτέλεσμα οι περισσότερες δουλειές να γίνονται με τηλεργασία. Παρόλα αυτά υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που συνεχίζει να πηγαίνει κανονικά το πρωί στο γραφείο, γι’ αυτό και εμείς σε αυτόν τον αριθμό ατόμων θα απευθυνθούμε στο σημερινό μας άρθρο.

Το να βρούμε τα ιδανικά outfits για το πρωί στη δουλειά, ήταν και είναι ένα μείζον θέμα που μας απασχολεί όλους ειδικά όταν ο καιρός αλλάζει και από το βαρύ χειμώνα οδεύουμε σιγά σιγά προς την άνοιξη. Έτσι, είναι απόλυτα λογικό γιατί είναι ακόμη πιο δύσκολο να βρούμε τα σωστά looks που θα συμβαδίζουν με τη θερμοκρασία.

Ανεξαρτήτως εργασιακού περιβάλλοντος υπάρχουν κάποια μικρά tips που θα μπορούσαν να φορεθούν σε οποιαδήποτε πρωινή δουλειά και να σου λύσουν πραγματικά τα χέρια. Το must της σεζόν είναι να κάνεις το σωστό layering με ρούχα που ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα, μπορείς να φορέσεις πουκάμισο ένα λευκό πουλόβερ και από πάνω την αγαπημένη σου γκαμπαρντίνα σε συνδυασμό με loafers για να έχεις ένα κομψό look για το γραφείο.

Είναι σημαντικό να βασιστείς σε κλασικά κομμάτια που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου (όπως παντελόνια σε ίσια γραμμή, και T-shirt) γιατί μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις όμορφα δυνατά looks αρκεί να τα συνδυάσεις σωστά και να έχεις τουλάχιστον ένα κομμάτι που είναι θα είναι το trend της σεζόν. Σε αυτή την περίπτωση ένα blazer θα ήταν το ιδανικό item για να κλείσεις το office look σου με τον πιο σωστό τρόπο.

Μη διστάσεις να φορέσεις στο γραφείο το αγαπημένο σου maxi φόρεμα, γιατί ειδικά τώρα την άνοιξη τα print που θα κυριαρχήσουν στα φορέματα θα μπορούν να φορεθούν παντού. Άλλο ένα basic κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και γρήγορα είναι το classic ζιβάγκο που μπορεί να φορεθεί είτε με παντελόνι, είτε με τζιν είτε ακόμη και με midi φούστα εάν θες να έχεις ένα πιο σοφιστικέ look.

Παρακάτω έχω ξεχωρίσει 7 δυνατά σύνολα που θα σε εμπνεύσουν για τα office looks τις μέρες που η θερμοκρασία δεν έχει ακόμη σταθεροποιηθεί, πάρε μια ιδέα:

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα