«Κόλλησε» του Τζεμπούρ

Προς “ναυάγιο” φαίνεται πως οδεύει το ενδεχόμενο επιστροφής του Ράφικ Τζεμπούρ στην ΑΕΚ. Ο Αλγερινός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και αμέσως συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να συζητήσουν τους όρους της μεταξύ τους συνεργασίας. Οι διαπραγματεύσεις όμως δεν κατέληξαν σε συμφωνία αφού ο Τζεμπούρ φαίνεται πως δεν δέχτηκε τους ειδικούς όρους στο συμβόλαιό του που του πρότεινε ο διοικητικός ηγέτης της “Ένωσης”. Οι εν λόγω όροι αφορούν κυρίως εξωαγωνιστικά ζητήματα και συμπεριφορές προκειμένου να προστατευτεί η ΑΕΚ και να λύσει το συμβόλαιο του παίκτη εφόσον ανακύψουν προβλήματα χωρίς να επιβαρυνθεί το ταμείο της ομάδας. Ο Τζεμπούρ δεν συμφώνησε με τους ειδικούς όρους αλλά και με την οψιόν αγοράς ζητώντας “κλειστό” τριετές συμβόλαιο χωρίς όρους.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να εξετάσει άλλες περιπτώσεις επιθετικών χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμφωνήσει τελικά ο Τζεμπούρ και να φορέσει ξανα τα κιτρινόμαυρα.

Εν τω μεταξύ ο Σοζέι Μασούντ δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πολύ καλή πρόταση που του έχει καταθέσει ο “Δικέφαλος” καθώς θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο προκειμένου να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα. 

Σχετικά άρθρα