Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας

Υπέβαλλε την παραίτησή του απ’ την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας! Η ερυθρόλευκη διοίκηση έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Έλληνα κόουτς. Την Κυριακή κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας ο Ολυμπιακός θα έχει στον πάγκο του τον Μίλαν Τόμιτς.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό και το κλίμα δυσαρέσκειας που προέκυψε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, οδήγησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην απόφαση να υποβάλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο ίδιος οπαδός του Ολυμπιακού, αφουγκράστηκε τον κόσμο της ομάδας και ταυτίστηκε μαζί του στην άποψη ότι οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται αυτή τη στιγμή ένα ηλεκτροσόκ.

Η απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων δεν ήταν εύκολη, συνυπολογίζοντας την ήδη μεγάλη στήριξη που έχουν προσφέρει στον Έλληνα προπονήτη, καθώς και το χρονικό σημείο. Η διαδικασία αναζήτησης προπονητή για τη διαδοχή του Γιώργου Μπαρτζώκα αρχίζει. Εντονα ακούγονται τα ονόματα των Φώτη Κατσικάρη και Σάσα Τζόρτζεβιτς (μάλλον αποτελεί ευσεβή πόθο), ενώ την πιο σοβαρή υποψηφιότητα θέτει μάλλον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος .

Διαβάστε ακόμη:

Ο υπ’ ατμόν Μπαρτζώκας και οι μνηστήρες

Σχόλιο Παναγιώτη Περπερίδη: Οι μικροί πράσινοι ήρωες, κι ο κόουτς που δεν κάνει…

Σχετικά άρθρα