Τελική επαφή και «απόφαση ζωής» για Σίλντενφελντ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο κροάτης στόπερ ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Ντινάμο Μόσχας επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό (κλείνει μια διετία ως δανεικός), ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Πράσινους που ήδη του έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο.

Μολονότι μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχουν διαφορές στο οικονομικό, είναι δεδομένη και η βούληση για να συνεχίσουν από κοινού μέχρι το 2018. Γι’ αυτό και εκτιμάται ότι εν τέλει θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο 30χρονος κροάτης διεθνής θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Ισως πάντως ακόμη και εντός της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει επαφή του ατζέντη του παίκτη με τη διοίκηση των Πρασίνων…

Ο άσος των Πρασίνων μιλώντας στα «Νέα» δήλωσε αναφορικά με την υπόθεση του συμβολαίου του: «Εξαρχής έχω πει ότι θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Όμως είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κοιτάμε το καλύτερο για τον εαυτό μας. Πρέπει λοιπόν να εξετάσεις πολλές παραμέτρους: την καριέρα, τα χρήματα, την οικογένεια, το περιβάλλον. Όλα αυτά τα έχω στο μυαλό μου και πρέπει να αποφασίσω πρωτίστως για εμένα. Είναι μια απόφαση ζωής», ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό το ζήτημα για να το βγάλω τελείως από το μυαλό μου, να χαλαρώσω και να αφοσιωθώ μόνο στο ποδόσφαιρο. Μου λείπουν εκείνες οι ανέμελες μέρες που δεν σκεφτόμουν αυτό το θέμα».

Σχετικά άρθρα