Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Ποιος πρώην υπουργός της ΝΔ ψάχνει δουλειά μέσω αγγελίας;
Ποιος πρώην υπουργός της ΝΔ ψάχνει δουλειά μέσω αγγελίας; thumbnail

Ποιος πρώην υπουργός της ΝΔ ψάχνει δουλειά μέσω αγγελίας;

Είναι πρώην υπουργός, που μετρά περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική ωστόσο υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης, αναζητεί εργασία μέσω… αγγελιών.
Εχει πλούσιο βιογραφικό με σπουδές στη δικηγορία, με θητεία στη μάχιμη δημοσιογραφία, ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, ειδικός στην επικοινωνία, στην διαχείριση κρίσεων, στη διοίκηση, παίρνει άμεσα δύσκολες αποφάσεις.


Μπορεί να μετεγκατασταθεί άμεσα στο εξωτερικό.


Αυτά αναφέρει αγγελία που δημοσιεύεται σε διεθνή ιστότοπο αναζήτησης εργασίας, και εμφανίζει τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ, πρώην δήμαρχο και πρώην δημοσιογράφο, Αργύρη Ντινόπουλο να αναζητά ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης καθώς δεν εξελέγη βουλευτής.


Εναν δρόμο που αναγκάζονται να ακολουθήσουν πολλοί πρώην βουλευτές και υπουργοί που έμειναν εκτός πολιτικής και δεν είχαν διοριστεί σε δημόσια υπηρεσία, οπότε θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην εργασία τους.


Η αγγελία εμφανίζεται στην ιστοσελίδα devnetjobs και περιλαμβάνει πλήρες βιογραφικό του κ. Ντινόπουλου με ειδικές αναφορές στη διαδρομή του.


 


http://www.kontranews.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X