Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Με σωματοφύλακα πήγαν οι Τσακνής και Ταγματάρχης στο Μέγαρο Μαξίμου
Με σωματοφύλακα πήγαν οι Τσακνής και Ταγματάρχης στο Μέγαρο Μαξίμου  thumbnail

Με σωματοφύλακα πήγαν οι Τσακνής και Ταγματάρχης στο Μέγαρο Μαξίμου

Την Δευτέρα ανοίγει ξανά η ΕΡΤ και χθες οι κκ Διονύσης Τακνής και Λάμπης Ταγματάρχης συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε όπως παρατήρησε και γράφει σήμερα στα ΝΕΑ ο Γιώργος Παπαχρήστος με τίτλο «Η αόρατη απειλή» η παρουσία σωματοφύλακα που συνόδευε τους δύο επικεφαλής της ΕΡΤ. Μάλιστα αναρωτιέται «έχουν εκφραστεί απειλές για την ακεραιότητά τους; Υπόνοιες έστω;»


Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει:


…θα παρακαλούσα να μας ενημερώσει κάποιος το εξής (πρόκειται για απορία που μου γεννήθηκε βλέποντας το βίντεο -τρέλα κι εγώ…- με την άφιξη του ντουέτου Τσακνής-Ταγματάρχης στο Μέγαρο Μαξίμου): κινδυνεύει το ντουέτο των μεγάλων επιτυχιών από κάτι; Εχουν εκφραστεί απειλές για την ακεραιότητά τους; Υπόνοιες έστω;    
Διότι στο Μαξίμου τους συνόδευε διώροφη ντουλάπα… οπλοφορούσα! Και κατά την έξοδό τους, τη φουριόζικη έξοδό τους από το Μαξίμου, διέκρινα οδηγό -σωματοφύλακα να τους δείχνει από ποιο σημείο της Ηρώδου Αττικού θα τους παραλάβει!
Είμαστε με τα καλά μας; Αχ ας με διαψεύσει κάποιος, ας πει ότι δεν είδα καλά, σας παρακαλώ. Γιατί θα κράξω πολύ άσχημα…


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X