Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Γιατί κατηγορεί ο Κατσανιώτης τον Καμμένο;
Γιατί κατηγορεί ο Κατσανιώτης τον Καμμένο; thumbnail

Γιατί κατηγορεί ο Κατσανιώτης τον Καμμένο;

O υπ. Εθνικής Αμυνας χρησιμοποίησε ελικόπτερο των ΕΔ για να μεταβεί στο Βόλο και να παρακολουθήσει συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού


Για VIP πτήσεις κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης καταγγέλλοντας ότι ο υπουργός Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε στρατιωτικό ελικόπτερο για να μεταβεί στο Βόλο προκειμένου να παρακολουθήσει συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού.Είχε προηγηθεί η πτήση – πρόκληση του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκου Τόσκα ο οποίος «παρήγγειλε» ελικόπτερο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρει στο Αίγιο πριν από λίγες εβδομάδες.

Αυτή την φορά ο βουλευτής της ΝΔ σε ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή αναφέρει: «Ιδιαίτερη προτίμηση στα πτητικά μέσα φαίνεται να δείχνει η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τις επισκέψεις της. Την αρχή έκανε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Τόσκας που μετέβη στο Αίγιο με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ και τη σκυτάλη πήρε τώρα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος που επέλεξε ως μέσο μεταφοράς στρατιωτικό ελικόπτερο για να μεταβεί στο Βόλο και να παραστεί στη συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στο πλαίσιο της «Ναυτικής Εβδομάδας». Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος απογειώθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο στις 06/06/2015 από την Αθήνα και προσγειώθηκε στο Στεφανοβίκειο από όπου μετέβη οδικώς στο Βόλο για να παραστεί στη συναυλία». 

Ο βουλευτής εξηγεί πως «Την ώρα που η κατάσταση της οικονομίας της χώρας είναι αδιαμφισβήτητα πολύ δύσκολη, η επιλογή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας να μεταβεί στο Βόλο που απέχει από την Αθήνα 310 χιλιόμετρα με στρατιωτικό ελικόπτερο αποτελεί κοινωνική πρόκληση και περιττή οικονομική επιβάρυνση για το ελληνικό Δημόσιο» και ρωτά τον υπουργό «Γιατί επιλέξατε να μεταβείτε στο Βόλο με στρατιωτικό ελικόπτερο και όχι με το υπουργικό σας όχημα, όταν ο Βόλος απέχει από την Αθήνα 310 χιλιόμετρα; Πόσο κόστισε στο ελληνικό Δημόσιο η πτήση σας στο Βόλο για να παραστείτε στη συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στο πλαίσιο της «Ναυτικής Εβδομάδας»; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα που να προκύπτει το ακριβές κόστος της πτήσης σας στο Βόλο. H επιλογή σας να μεταβείτε με στρατιωτικό ελικόπτερο στο Βόλο που απέχει 310 χιλιόμετρα από την Αθήνα δεν αποτελεί κοινωνική πρόκληση για την ελληνική κοινωνία που καθημερινά δοκιμάζεται; Είναι θεμιτό να επιλέγετε ως μέσο μετακίνησή σας στρατιωτικό ελικόπτερο χωρίς να συντρέχει έκτακτος λόγος ή επείγουσα περίπτωση και να το επιβαρύνετε με επιπλέον ώρες πτήσεων, δεδομένης της ιδιαίτερα δύσκολης οικονομικής κατάστασης της χώρας; Ποια είναι η άποψη του Υπουργού Οικονομικών για τέτοιου είδους VIP πτήσεις που επιβαρύνουν το ελληνικό Δημόσιο και κατά συνέπεια τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες; Έτσι θα επιτευχθεί ο περιορισμός των δημοσίων δαπανών;»
http://www.protothema.gr/X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X