Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Με κάρτες θα γίνει το δεύτερο debate! Όλες οι λεπτομέρειες
Με κάρτες θα γίνει το δεύτερο debate! Όλες οι λεπτομέρειες  thumbnail

Με κάρτες θα γίνει το δεύτερο debate! Όλες οι λεπτομέρειες

Το τελικό αποτέλεσμα του debate της Τετάρτης δεν άρεσε σε κανέναν και αυτός είναι ο λόγος του ανασχεδιασμού! Όλο εκπλήξεις θα είναι το δεύτερο debate των πολιτικών αρχηγών την ερχόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου!


Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον τρόπο διεξαγωγής του debate των πολιτικών αρχηγών και σύμφωνα με αυτές θα γίνει διάλογος μεταξύ τους ως εξής:

Όταν θα τίθεται για παράδειγμα ένα ερώτημα στον Αλέξη Τσίπρα και θα θέλει να κάνει μια παρέμβαση ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα μπορεί να ζητήσει τον λόγο αλλά με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει!

Θα έχει στα χέρια του μια κάρτα – όπως και ο Αλέξης Τσίπρας – και θα την σηκώνει (όπως οι διαιτητές). Τότε ο συντονιστής θα του δίνει το δικαίωμα να απαντήσει.

Για το επόμενο debate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η διακομματική μέχρι στιγμής έχει καταλήξει στο ότι θα συμμετάσχουν τα ίδια κανάλια τα οποία και θα ορίσουν τους δημοσιογράφους που θα θέσουν τις ερωτήσεις στους κυρίους Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Υπενθυμίζεται ότι στο debate της Τετάρτης συμμετείχαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί: Mega, Ant1, Alpha, Star, ΣΚΑΙ και Etv.

Επίσης, αποφασίσθηκε ότι θα γίνουν δυο διαλλείμματα αλλά μένει να αποφασιστεί αν:

- οι δυο πολιτικοί αρχηγοί θα είναι καθιστοί ή όρθιοι
- ποιές θα είναι οι θεματικές ενότητες
- ποιά θα είναι η διάρκεια του debate

Αυτά θα αποφασιστούν σε νέα συνάντηση και σύμφωνα με πληροφορίες και στα δυο κομματικά επιτελεία κοινή εκτίμηση είναι ότι . Υπενθυμίζεται βεβαίως ότι τους όρους της διεξαγωγής πάλι η διακομματική τους είχε αποφασίσει.


www.madata.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X