Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Aπίστευτος καυγάς Τρέμη Κατρούγκαλου: Είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία (βίντεο)
Aπίστευτος καυγάς Τρέμη Κατρούγκαλου: Είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία (βίντεο) thumbnail

Aπίστευτος καυγάς Τρέμη Κατρούγκαλου: Είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία (βίντεο)Αντι να προχωρείτε σε χαρακτηρισμούς, θα πρέπει να μιλήσετε με επιχειρήματα, είπε η δημοσιογράφος στον πρώην υπουργό που την κατηγορούσε πως εσκεμμένα θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις

Απίστευτος καβγάς στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του Mega, μεταξύ της παρουσιάστριας Όλγας Τρέμη και του πρώην υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου. 


<object name="kaltura_player_1441988323" id="kaltura_player_1441988323" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" allowFullScreen="true" height="300" width="533" data="http://www.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_h0ish6dx/uiconf_id/8700151"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="movie" value="http://www.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_h0ish6dx/uiconf_id/8700151"/><param name="flashVars" value=""/><a href="http://corp.kaltura.com">video platform</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_management">video management</a><a href="http://corp.kaltura.com/solutions/video_solution">video solutions</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_publishing">video player</a></object>


Την… σπίθα άναψε η ερώτηση της παρουσιάστριας προς τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς είναι δυνατόν να μην μειωθούν οι συντάξεις, εφόσον υπάρχει έλλειμμα 1,8 δισ. ευρώ στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας. Αμέσως, ο κύριος Κατρούγκαλος προέβη σε απίστευτους χαρακτηρισμούς, κατηγορώντας τη δημοσιογράφο πως βρίσκεται "σε διατεταγμένη υπηρεσία".

Η κυρία Τρέμη εξερράγη και με τη σειρά της κατηγόρησε τον Γιώργο Κατρούγκαλο: "Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιχειρήματα και χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς";

Πρέπει να το πω καθαρά, είπε ο κύριος Κατρούγκαλος, προσπαθείτε εσκεμμένα να δημιουργήσετε μια κατάσταση και επανέφερε το περιστατικό μεταξύ της κυρίας Τρέμη και του Αλέξη Τσίπρα, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την δημοσιογράφο του Mega πως "έχει τη μύγα".

Εσείς λέτε ψέμματα, είπε στην Όλγα Τρέμη ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ για σχεδόν δύο λεπτά δεν της επέτρεπε να αντικρούσει τους χαρακτηρισμούς του! 

 


"Ήσασταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και δεν είχατε διαβάσει το Μνημόνιο" επανέλαβε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, "με καλέσατε και πρέπει να με ακούσετε"!  

"Σας καλέσαμε και υπολογίζαμε πως είστε και στοιχειωδώς ευγενής, μάλλον πέσαμε έξω", ήταν η απάντηση της Όλγας Τρέμη. 

Επί τέσσερα σχεδόν λεπτά ο κύριος Κατρούγκαλος βρισκόταν "στην επίθεση", ενώ η Όλγα Τρέμη επιχειρούσε να τον επαναφέρει στην τάξη..

Πρώτο Θέμα 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X