Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Μπλεγμένη στη Σαϊεντολογία η σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ που αυτοκτόνησε
Μπλεγμένη στη Σαϊεντολογία η σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ που αυτοκτόνησε thumbnail

Μπλεγμένη στη Σαϊεντολογία η σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ που αυτοκτόνησε

Στους κύκλους της Σαϊεντολογίας εκεί όπου ανήκει και ο Τομ Κρουζ ήταν… μπλεγμένη η Κατριόνα Γουάιτ, η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ που αυτοκτόνησε πριν από λίγες μέρες,


Σύμφωνα με αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Τόνι Ορτέγκα στην Daily Mail, οι σαϊεντολόγοι αποκαλούσαν την νεαρή Ιρλανδή make up artist "γάτα" και η ίδια είχε παρακολουθήσει ειδικά "μαθήματα". Η Γουάιτ είχε ασπαστεί την Σαϊεντολογία, τα τελευταία τέσσερα-πέντε χρόνια και μάλιστα, παρακολουθούσε εντατικά ένα μαθήματα "επιβίωσης" στην Σαϊεντολογία και εργαζόταν πάνω σε συγκεκριμένους "στόχους".Σύμφωνα με τον Ορτέγκα την αποκάλυψη έκανε για την Γουάιτ ένα φιλικό της ζευγάρι που μίλησε στον Ορτέγκα και δήλωσαν σοκαρισμένοι για τον θάνατό της.Η πρώτη επαφή της Γουάιτ με την Σαϊεντολογία, έγινε μέσω του μουσικού Beck, πριν πέντε χρόνια περίπου. Μάλιστα φίλοι του Beck, την είχαν παροτρύνει να ταξιδέψει στην Ιρλανδία για να παρακολουθήσει, τα ειδικά μαθήματα.


το σπίτι που βρέθηκε νεκρήτο σπίτι που βρέθηκε νεκρή


'Οταν ο Κάρεϊ την συνάντησε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2012,  είχε εκφράσει την ανησυχία του. "Προφανώς ανησυχούσε για την ανάμειξη της με το δόγμα της  Σαϊεντολογίας, αλλά δεν την χώριζε. Στη σχέση τους, είχαν “διαλείμματα” αλλά μετά ήταν ξανά μαζί!".  

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X