Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα: ερωτευμένοι μέχρι τέλους
Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα: ερωτευμένοι μέχρι τέλους    thumbnail

Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα: ερωτευμένοι μέχρι τέλους

Αν είχατε καιρό να νοιώσετε την δημιουργικότητα του έρωτα, τώρα ήρθε η στιγμή να το απολαύσετε, να περπατήσετε σε ένα μονοπάτι που θα σας κάνει να ζήσετε μοναδικές στιγμές, τελείως ονειρικές μαζί με τον σύντροφό σας ή με το άτομο που θα διαλέξει για εσάς η Αφροδίτη. Η όψη αυτή μας φέρνει πολύ κοντά με το σύντροφό μας και μας βοηθά να κατανοήσουμε σε βάθος τα αισθήματά του. οι νέες γνωριμίες δεν είναι τυχαίες και δεν έχουν την θέση μιας εφήμερης σχέσης, είναι πολύ σοβαρές και ουσιαστικές γι’ αυτό και έχουν διάρκεια.


Από πάντα μαζί


Με το τρίγωνο αυτό θεωρούμε ότι οι σχέσεις μας με τους άλλους αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο της ζωής μας, έχουμε την αίσθηση ότι γνωριζόμαστε από παλιά και υπάρχει μεγάληοικειότητα . Στις αισθηματικές σχέσεις αισθανόμαστε πολύ κοντά με τον σύντροφό μας και η ερωτική μας σχέση αποκτά ένα πολύ βαθύ περιεχόμενο αφού θεωρούμε ότι είναι εκδήλωση αγάπης. Επιζητούμε την σωματική επαφή για να επικοινωνήσουμε σαν ζευγάρι και να ανταλλάξουμε τα συναισθήματά μας. Το φλερτ έχει ένα διαφορετικό νόημα, αφού δεν γίνεται επιπόλαια, αλλά προσεγγίζουμε το άλλο άτομο εξ αιτίας μιας έντονης έλξης που νοιώθουμε γι’ αυτό. Βέβαια αυτή η συναισθηματική κατάσταση είναι κυρίαρχη σε κάθε μας σχέση και γι’ αυτό υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Ωστόσο η όψη αυτή μας βοηθά και σε ζητήματα που σχετίζονται με επαγγελματικές δυσκολίες και κυρίως σε θέματα οικονομικά, επιλύονται δηλαδή τα προβλήματά μας με ευκολία και ζητήματα αναβολών ή καθυστερήσεων εξαφανίζονται ως διά μαγείας.


Επιρροές στα Ζώδια


Η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα που είναι στον Αιγόκερω μας ανοίγει την ψυχή μας και αναμορφώνει την συνείδησή μας, ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση των ερωτικών τους σχέσεων θα γίνουν περισσότερο ουσιαστικές και με μεγαλύτερο πάθος και τρυφερότητα . Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες οι οποίες θα αφήσουν ένα δυνατό αποτύπωμα. Ακόμη συναντήσεις με άτομα που υπήρξαν παλιότερες σχέσεις και δεν εξελίχτηκαν τώρα μια συνάντηση μπορεί να πυρπολήσει τις ψυχές τους και να ζήσουν έναν νέο μεγάλο έρωτα.


 πηγή: oroskopos.tv

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X