Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Η Microsoft διόρθωσε την «αναγκαστική» εγκατάσταση των Windows 10
Η Microsoft διόρθωσε την «αναγκαστική» εγκατάσταση των Windows 10 thumbnail

Η Microsoft διόρθωσε την «αναγκαστική» εγκατάσταση των Windows 10

Πιο «σαφείς επιλογές» θα προσφέρει πλέον η Microsoft στους χρήστες που θέλουν – ή όχι – να κάνουν αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, τα Windows 10.


Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από πληθώρα καταγγελιών σχετικά με την «αναγκαστική» αναβάθμιση στα 10, κάτι που πολλοί χρήστες έχουν χαρακτηρίσει ως «απεχθές τέχνασμα».


Αυτήν την εβδομάδα, η Microsoft αναγκάστηκε να καταβάλει το ποσό των 10.000 δολαρίων σε μια γυναίκα από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, μετά από καταγγελία της ίδιας ότι η αναβάθμιση ξεκίνησε χωρίς την έγκρισή της, κάτι που κατέστρεψε τον υπολογιστή της στον οποίο βασιζόταν για τη διαχείριση της επιχείρησής της.


Τους τελευταίους μήνες, στην προσπάθειά της να επιταχύνει την αναβάθμιση στα Windows 10, η Microsoft είχε αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ζητείτο από τους χρήστες εάν ήθελαν να προχωρήσουν στην εγκατάσταση του νέου λειτουργικού. Η ενημέρωση που περιείχε την αναβάθμιση στα Windows 10 χαρακτηριζόταν ως «σημαντική», κάτι που συνήθως αναφέρεται σε κρίσιμες ενημερώσεις ασφαλείας.


 


Πηγή: amna.gr


 


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X