Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την απόλυση της Γεωργίας Ιωαννίδου
Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την απόλυση της Γεωργίας Ιωαννίδου thumbnail

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την απόλυση της Γεωργίας Ιωαννίδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία του ρ/σ «Alpha 989» για την απόλυση της εκπροσώπου των εργαζομένων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ Γεωργίας Ιωαννίδου, μετά από 17 συναπτά έτη εργασίας και προσφοράς στο σταθμό.


Η συνάδελφος στοχοποιήθηκε λόγω της θέσης της ως εκπροσώπου των εργαζομένων, διότι με τις συνεχείς και επίμονες οχλήσεις της προς τη Διεύθυνση Προσωπικού απαίτησε το αυτονόητο: την καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων των συναδέλφων, οι οποίοι μόλις στις 15/07 πληρώθηκαν για το μήνα Μάιο. Επιπλέον αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση με μείωση των αποδοχών της, γεγονός για το οποίο η ιδιοκτησία της επιφύλαξε αυτή την εκδικητική συμπεριφορά, παρόλο που τέτοιες ενέργειες της εργοδοσίας έχουν κριθεί επανειλημμένα από τα δικαστήρια ως παράνομες και καταχρηστικές με δικαστικές αποφάσεις.


Σε σύσκεψη στην ΕΣΗΕΑ για το θέμα (15/07), αποκαλύφθηκε ότι στα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα ακολουθείται ηλεκτρονικό σύστημα αξιολόγησης εργαζομένων, το οποίο όμως εφαρμόζεται μυστικά και δυστυχώς με την ανοχή παλαιότερων συνδικαλιστικών πρακτικών τουλάχιστον από 5ετίας.


Ακόμη και με τις αντεργατικές αυτές πρακτικές όμως, δεν κατέστη εφικτό να αμφισβητηθεί η επάρκεια της συναδέλφου.


Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί την άμεση ανάκληση της απόλυσης της συναδέλφου και την αποκατάστασή της στα καθήκοντά της, δηλώνει δε ότι θα σταθεί στο πλευρό της ασκώντας κάθε νόμιμο μέσο.


 


Πηγή: esiea.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X