Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ανδρέου, Κανά, Λέκκας, απόψε στη Σεμίνα
Γιώργος Ανδρέου, η Μελίνα Κανά και ο Βασίλης Λέκκας, είναι καλεσμένοι της Σεμίνας Διγενή, απόψε στις 10, στην εκπομπή της Feeling Good στον realfm 97,8.Οι τρεις δημοφιλείς καλλιτέχνες, εμφανίζονται στις 18 και 25 Μαΐου στη μουσική σκηνή "Γραμμές", μαζί με τον Γιώργο Καζαντζή, σ ένα πρόγραμμα που εκτός από τις συνθέσεις των δύο τραγουδοποιών, περιλαμβάνει και δημιουργίες άλλων συνθετών που έχουν καθορίσει τη μουσική διαδρομή του Λέκκα και της Κανά (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Μαρκόπουλος, Σπάθας, Τρανταλίδης, Μάλαμας, Θαν. Παπακωνσταντίνου κ.α.), καθώς και τραγούδια από όλο το φάσμα του Ελληνικού Τραγουδιού (Λαϊκά, Παραδοσιακά καθώς και τραγούδια άλλων σημαντικών Ελλήνων συνθετών).Στην εκπομπή -σ ένα σχεδόν δίωρο unplugged- θα παρουσιάσουν μερικά από τα πιο ωραία κομμάτια του προγράμματος τους και θα συζητήσουν με τη Σεμίνα για τέχνη, πολιτική, έρωτα, λάθη και όνειρα.ΠΗΓΗ: mediasoup.gr

Ανδρέου, Κανά, Λέκκας, απόψε στη Σεμίνα

Γιώργος Ανδρέου, η Μελίνα Κανά και ο Βασίλης Λέκκας, είναι καλεσμένοι της Σεμίνας Διγενή, απόψε στις 10, στην εκπομπή της Feeling Good στον realfm 97,8.

Οι τρεις δημοφιλείς καλλιτέχνες, εμφανίζονται στις 18 και 25 Μαΐου στη μουσική σκηνή "Γραμμές", μαζί με τον Γιώργο Καζαντζή, σ ένα πρόγραμμα που εκτός από τις συνθέσεις των δύο τραγουδοποιών, περιλαμβάνει και δημιουργίες άλλων συνθετών που έχουν καθορίσει τη μουσική διαδρομή του Λέκκα και της Κανά (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Μαρκόπουλος, Σπάθας, Τρανταλίδης, Μάλαμας, Θαν. Παπακωνσταντίνου κ.α.), καθώς και τραγούδια από όλο το φάσμα του Ελληνικού Τραγουδιού (Λαϊκά, Παραδοσιακά καθώς και τραγούδια άλλων σημαντικών Ελλήνων συνθετών).

Στην εκπομπή -σ ένα σχεδόν δίωρο unplugged- θα παρουσιάσουν μερικά από τα πιο ωραία κομμάτια του προγράμματος τους και θα συζητήσουν με τη Σεμίνα για τέχνη, πολιτική, έρωτα, λάθη και όνειρα.

ΠΗΓΗ: mediasoup.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X