Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Πράσινο φως» για διορισμό 186 υπαλλήλων στο υπουργείο Οικονομικών
Εκδόθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2013, που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας συνολικά 186 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) στο υπουργείο Οικονομικών, από τις οποίες 60 θέσεις αφορούν τον κλάδο ΠΕ Εφοριακών με πτυχίο Νομικής και 126 τον κλάδο ΠΕ Εφοριακών με πτυχίο Οικονομικών.Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι αλφαβητικοί πίνακες διοριστέων, καθώς και οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων. Σύμφωνα με την υπ´αριθμ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας. Οι υποψήφιοι που απέστειλαν έντυπες αιτήσεις, χωρίς να έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από 18 Μαΐου έως 27 Μαΐου 2013.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Πράσινο φως» για διορισμό 186 υπαλλήλων στο υπουργείο Οικονομικών

Εκδόθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2013, που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας συνολικά 186 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) στο υπουργείο Οικονομικών, από τις οποίες 60 θέσεις αφορούν τον κλάδο ΠΕ Εφοριακών με πτυχίο Νομικής και 126 τον κλάδο ΠΕ Εφοριακών με πτυχίο Οικονομικών.

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι αλφαβητικοί πίνακες διοριστέων, καθώς και οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων.

Σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας. Οι υποψήφιοι που απέστειλαν έντυπες αιτήσεις, χωρίς να έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από 18 Μαΐου έως 27 Μαΐου 2013.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X