Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προκαταρκτική για την απουσία γιατρών
Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε σε πταισματοδίκη η εισαγγελέας Δίωξης Ευαγγελία Καρανίκα, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε χτες λόγω της απουσίας τεσσάρων ειδικευόμενων γιατρών από το Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων σε μέρα εφημερίας.Πρόκειται για τρεις ειδικευόμενους της Παιδιατρικής Κλινικής και μία ειδικευόμενη της Παθολογικής Κλινικής που κάνουν επίσχεση εργασίας λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων τους για τις εφημερίες.Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του διασυνδεόμενου με το ΑΧΕΠΑ, Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων, Γιώργος Βέργουλας, η μήνυση κατατέθηκε κατόπιν εντολής του ιδίου από τη διευθύντρια της διοικητικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου, "επειδή διαπιστώθηκε ότι τέσσερις γιατροί απουσίαζαν αδικαιολόγητα από την εργασία τους".Η εισαγγελέας Δίωξης ζήτησε να ερευνηθεί αν υπήρξε έκθεση ασθενών σε κίνδυνο ή παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των γιατρών.

Προκαταρκτική για την απουσία γιατρών

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε σε πταισματοδίκη η εισαγγελέας Δίωξης Ευαγγελία Καρανίκα, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε χτες λόγω της απουσίας τεσσάρων ειδικευόμενων γιατρών από το Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων σε μέρα εφημερίας.

Πρόκειται για τρεις ειδικευόμενους της Παιδιατρικής Κλινικής και μία ειδικευόμενη της Παθολογικής Κλινικής που κάνουν επίσχεση εργασίας λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων τους για τις εφημερίες.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του διασυνδεόμενου με το ΑΧΕΠΑ, Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων, Γιώργος Βέργουλας, η μήνυση κατατέθηκε κατόπιν εντολής του ιδίου από τη διευθύντρια της διοικητικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου, "επειδή διαπιστώθηκε ότι τέσσερις γιατροί απουσίαζαν αδικαιολόγητα από την εργασία τους".

Η εισαγγελέας Δίωξης ζήτησε να ερευνηθεί αν υπήρξε έκθεση ασθενών σε κίνδυνο ή παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των γιατρών.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X