Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο Άρης μπήκε στο άρθρο 99!
Τεράστια επιτυχία για τη νομική υπηρεσία που χειρίστηκε την υπόθεση του 99, καθώς έγινε δεκτή από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 και πλέον ανοίγει η διαδικασία για την ένταξη της ΠΑΕ στον συγκεκριμένο πτωχευτικό κώδικα.Οι κ.κ. Αργυριάδης, Χριστοφορίδης και Τσομίδης που χειρίστηκαν την υπόθεση ήταν σίγουροι για την θετική εξέλιξη κόντρα σε όσα... άκουγαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τον κ. Σκόρδα που υποστήριζε δημοσίως και πριν αναλάβει την ΠΑΕ ότι θα απορριφθεί η αίτηση και πως θα πρέπει να υπάρξει άλλος δρόμος και νέα αίτηση.Δεν αποτελεί μυστικό άλλωστε και η διαφωνία που είχαν την εβδομάδα της εκδίκασης της υπόθεσης, αλλά και το γεγονός ότι παρουσιάστηκε ένας άλλος δρόμος εξυγίανσης με το φανταστικό σενάριο των 7 εκ ευρώ από το 44 που βέβαια δεν υπάρχουν πουθενά ως οφειλή της ΠΑΕ στην καρτέλα που ζήτησε και πήρε η ΠΑΕ από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Ο Άρης μπήκε στο άρθρο 99!

Τεράστια επιτυχία για τη νομική υπηρεσία που χειρίστηκε την υπόθεση του 99, καθώς έγινε δεκτή από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 και πλέον ανοίγει η διαδικασία για την ένταξη της ΠΑΕ στον συγκεκριμένο πτωχευτικό κώδικα.

Οι κ.κ. Αργυριάδης, Χριστοφορίδης και Τσομίδης που χειρίστηκαν την υπόθεση ήταν σίγουροι για την θετική εξέλιξη κόντρα σε όσα… άκουγαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τον κ. Σκόρδα που υποστήριζε δημοσίως και πριν αναλάβει την ΠΑΕ ότι θα απορριφθεί η αίτηση και πως θα πρέπει να υπάρξει άλλος δρόμος και νέα αίτηση.

Δεν αποτελεί μυστικό άλλωστε και η διαφωνία που είχαν την εβδομάδα της εκδίκασης της υπόθεσης, αλλά και το γεγονός ότι παρουσιάστηκε ένας άλλος δρόμος εξυγίανσης με το φανταστικό σενάριο των 7 εκ ευρώ από το 44 που βέβαια δεν υπάρχουν πουθενά ως οφειλή της ΠΑΕ στην καρτέλα που ζήτησε και πήρε η ΠΑΕ από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X