Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μουτάφη – Κιμούλης: Ξανά μαζί!
Τελικά το ζευγάρι έκανε ένα μικρό διάλειμμα! Ο Γιώργος Κιμούλης και η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη είναι ξανά μαζί μετά τον σύντομο χωρισμό τους, που μέτρησε μόλις μερικούς μήνες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεπεριοδικού TV BOX, τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι την Αίγινα για ολιγοήμερες διακοπές και πολλοί θαμώνες του ξενοδοχείου, όπου διέμενε, τους είδαν μαζί. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το ρεπορτάζ, ο ταλαντούχος ηθοποιός κάθε πρωί κατέβαινε στο μπουφέ του ξενοδοχείου για να πάρει ένα μεγάλο δίσκο με φαγητά και να σερβίρει την καλή του στο δωμάτιο. Τα απογεύματα τα περνούσαν μαζί στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ τα βράδια επέλεγαν ήσυχα μέρη για να πιουν το ποτό τους και έκαναν βόλτες στο γραφικό λιμάνι του νησιού.

Μουτάφη – Κιμούλης: Ξανά μαζί!

Τελικά το ζευγάρι έκανε ένα μικρό διάλειμμα! Ο Γιώργος Κιμούλης και η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη είναι ξανά μαζί μετά τον σύντομο χωρισμό τους, που μέτρησε μόλις μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεπεριοδικού TV BOX, τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι την Αίγινα για ολιγοήμερες διακοπές και πολλοί θαμώνες του ξενοδοχείου, όπου διέμενε, τους είδαν μαζί.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το ρεπορτάζ, ο ταλαντούχος ηθοποιός κάθε πρωί κατέβαινε στο μπουφέ του ξενοδοχείου για να πάρει ένα μεγάλο δίσκο με φαγητά και να σερβίρει την καλή του στο δωμάτιο.

Τα απογεύματα τα περνούσαν μαζί στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ τα βράδια επέλεγαν ήσυχα μέρη για να πιουν το ποτό τους και έκαναν βόλτες στο γραφικό λιμάνι του νησιού.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X