Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις της Παρασκευής!
Οι προβλέψεις της Παρασκευής! thumbnail

Οι προβλέψεις της Παρασκευής!

 


Κριός


Γενικά: Είστε πολύ δυναμικοί και εκρηκτικοί και με αυτόν τον τρόπο παίρνετε τα ηνία μιας υπόθεσης που σίγουρα την είχατε αφήσει για ένα διάστημα. Η δράση σας πάντως θα βρει αντίκρισμα.


Ερωτικά: Έχετε την τύχη με το μέρος σας γιατί θα εκφράσετε χωρίς φόβο και πάθος αυτό που θέλετε. Είναι σημαντικό να γεμίσετε κάποια κενά τα οποία κατά εποχές νιώθετε και κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό.


Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δυνατότητεςνα φτιάξετε τη δική σας πραγματικότητα και ίσως να σας δοθεί άμεση ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα ή να πιάσετε ένα λαυράκι από εκεί που δεν το περιμένατε.


Ταύρος


Γενικά: Έχετε μια ξαφνική πληροφορία η οποία με κάποιο τρόπο θα σας απομονώσει και θα σας φέρει σε μια κατάσταση η οποία μπορεί να μην σας αρέσει. Τουλάχιστον όμως θα ξέρετε το ποιόν των ατόμων που σας περιβάλλουν.


Ερωτικά: Η επαφή με Κριό ή Ζυγό είναι μάλλον δύσκολη γιατί είναι έξω από τα δικά σας μέτρα αλλά θα έχετε την σωστή τοποθέτηση και κάποιους υποστηρικτές οι οποίοι θα μετριάσουν τα προβλήματα.


Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπως στριμωγμένοι γιατί υπάρχουν απαιτήσεις κυρίως από τον χώρο του σπιτιού σας ή από την οικογένεια και εσείς θέλετε να είστε υπεράνω όλων.


Δίδυμοι


Γενικά: Mε δυναμικότητα αντιμετωπίζετε κάποιες νέες εμπειρίες και ίσως αυτό να σας δώσει την δράση πουέχετε ανάγκη.


Ερωτικά: Είστε έτοιμοι να κάνετε ακόμα και τρέλες προκειμένου να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σίγουρα ο αυθορμητισμός σας θα βοηθήσει στο να σας εμπιστευτεί η σχέση σας και να έχετε σημαντική βελτίωση.


Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι καινούργιο γεννιέται και ίσως αν το ακολουθήσετε θα σας βγει πολύ καλό. Κάτι που περιμένετε εδώ και καιρό τώρα ίσως να επιβεβαιωθεί.


Καρκίνος


Γενικά: Είστε σε φάση αρκετά εκρηκτική και ίσως να γίνει κάτι ξαφνικό το οποίο μπορεί να μην το ελέγξετε. Φροντίστε να είστε όσο μπορείτε συντηρητικοί για να μην έχετε άσχημες εξελίξεις.


Ερωτικά: Χρειάζεται να ελέγξετε την παρόρμησή σας και να είστε όσο μπορείτε πολύ συγκρατημένοι και κυρίως με την σχέση με έναν Κριό που μπορεί να είναι κάπως έκρυθμη. Η αλήθεια μπορεί να είναι λίγο ωμή για σας.


Καριέρα & Οικονομικά: Όσο μπορείτε να είστε συντηρητικοί γιατί πιθανόν να ενθουσιαστείτε ξαφνικά με μια ιστορίαή να θέλετε να σπάσετε τα δεσμά από κάτι το οποίο δεν είναι σίγουρο ότι τελικά θα σας βγάλει από το αδιέξοδο.


Λέων


Γενικά: Έχετε αναλάβει κάποιες υποθέσεις οι οποίες χρειάζονται δυναμισμό και πρωτοβουλίες ώστε να τα καταφέρετε, όπως πάντα.


Ερωτικά: Είναι καλό να λέτε αλήθειες για να τα βρείτε με το δικό σας πρόσωπο, κυρίως αν έχετε επαφή με έναν Κριό ή Τοξότη. Οι συζητήσεις με ένα άτομο που είναι μακριά θα γίνουν πιο ολοκληρωμένεςκαι θα νιώσετε ότι έχετε πλήρη ταύτιση.


Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες θα σας δημιουργήσουν κάτι καλό και μπορεί να κερδίσετε ένα ποσό χρημάτων. Από την άλλη θα δράσετε άμεσα και θα δείτε ότι η δυναμικότητα θα σας βοηθήσει σε πολλά θέματα.


Παρθένος


Γενικά: Είστε σε μια φάση που μπορεί να γίνουν κάποια μη αναμενόμενα γεγονότα τα οποία όμως τελικά θα σας απελευθερώσουν από τα πολλά δεινά, κυρίως από λάθος συνεργασίες και επαφές.


Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να εκφράσετε αυτά που έχετε κρυμμένα εδώ και καιρό. Ίσως να βγει έντονη σεξουαλικότητα και να μην ντραπείτε να ζητήσετε κάτι για σας. Η επαφή με Κριό είναι ιδιαίτερη και μοναδική. Να είστε προσεκτικοί με Καρκίνο.


Καριέρα & Οικονομικά: Ξαφνικές απαιτήσεις ενός συνεργάτη θα σας εκνευρίσουν και ίσως να σας βγάλουν έξω από τα ρούχα σας αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε με τι έχετε να κάνετε.


Ζυγός


Γενικά: Μπορεί να αποσπαστείτε ξαφνικά από όλους και όλα και να χαράξετε δικό σας δρόμο αλλά με την πίεση κάποιων ατόμων.Η ξαφνική σας ανάγκη να μείνετε μόνοι θα είναι ένας παράγοντας αλλαγών.


Ερωτικά: Έχετε καταλάβει ότι μερικές φορές είστε αρκετά εξαρτημένοι από πρόσωπα και καταστάσεις και τώρα θα έχετε την ανάγκη να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους γιατί νιώθετε ότι πνίγεστε. Ίσως η αυτονομία σας να βοηθήσει τελικά για να μπουν όρια σε μια σχέση.


Καριέρα & Οικονομικά: Είναι σημαντικό να ασχολείστε με θέματα που είναι αρκετά πρωτότυπα και ιδιαίτερα γιατί μέσα από αυτό θα κερδίσετε και θα προχωρήσετε μπροστά. Να είστε όμως προσεκτικοί τις επιλογές σας γιατί μπορεί να γίνουν και λάθη.


Σκορπιός


Γενικά: Επειδή δεν σηκώνει αναβολή ίσως να πρέπει να γίνουν τώρα κάποιες εκκαθαρίσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο ή μέσα στην καθημερινότητά σας για να βαδίζετε σωστάπριν ξεκινήσει κάτι που μετά δεν μπορείτε να το σταματήσετε.


Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να είστε πολύ ξεκάθαροι και αληθινοί αυτό βέβαια θα έρθει κατόπιν πίεσης και απόλυτης προσπάθειας από την πλευρά σας. Ο Κριός θα είναι μέσα στις άμεσες επιλογές σας.


Καριέρα & Οικονομικά: Η προσπάθεια σας για ένα νέο ξεκίνημαθα σας δημιουργήσει αφόρητη πίεση αλλά και μια τάση για απελευθέρωση από παλιές καταστάσεις. Λόγω του συντηρητισμού σαςκάποιες ευκαιρίεςμπορεί να πάνε χαμένες.


Τοξότης


Γενικά: Το κλίμα σας ευνοεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας προσφέρουν νέα δείγματα γραφής. Καλό είναι να προσπαθήσετε να έχετε σταθερό στόχο και να μην αλλάζετε κάθε λίγο και λιγάκι.


Ερωτικά: Έχετε μια επιτυχία η οποία θα σας φέρει μεγαλύτερη ευκολία στο να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση. Επειδή θα είστε πολύ εκδηλωτικοί ίσως να κάνετε υπερβολές.


Καριέρα & Οικονομικά: Αν θέλετε να συζητήσετε για κάτι επαγγελματικό ίσως να είναι η ευκαιρία σας να μιλήσετε σήμερα και να θέσετε επί τάπητος όλες σας τις προτάσεις. Κάποια χρήματα μπορεί να σας έρθουν ξαφνικά.


Αιγόκερως


Γενικά: Έχετε βαλθεί να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα και ίσως να τα πείτε κάπως χοντρά με κάποια πρόσωπα. Τα νέα που θα μάθετε επίσης ίσως να σας αναστατώσουν.


Ερωτικά: Είστε ελαφρώς αναστατωμένοι, μπορεί και θυμωμένοι με το πρόσωπο που σχετίζεστε και θα κάνετε κάποιες υπερβολές. Κυρίως με Κριό, Καρκίνο ή Ζυγό.


Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να βάλετε κάποια στάνταρ πιο ψηλά από ό, τι έχετε τώρα. Δεν γίνεται να ξεχωρίσετε αν δεν κάνετε κάτι το διαφορετικό. Όμως να είστε κάπως προσεκτικοί με ξαφνικές αποφάσεις γιατί ίσως δεν είναι για το καλό σας.


Υδροχόος


Γενικά: Η δύναμη της έμπνευσης θα σας δώσει μια νέα διάσταση των πραγμάτων. Οι εκκεντρικές ιδέες τελικά σας κάνουν πολύ καλό γιατί σας ανοίγουν τους ορίζοντες.


Ερωτικά: Η ξαφνική γνωριμία με έναν Κριό θα σας φέρει έντονα συναισθήματα. Το καλό είναι ότι είστε πολύ ανοικτοί σε κάθε νέα γνωριμία ή επικοινωνία.


Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να έχετε ανάγκη να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας. Για αυτό επενδύστε στο καινούργιο και μην αφήνετε την αρνητική ενέργεια του παρελθόντος να σας επηρεάζει.


Ιχθύες


Γενικά: Έχετε εξαντλήσει όλη την υπομονή σας και τώρα πλέον θέλετε να απελευθερωθείτε από την καταπίεση πολλών πραγμάτων. Η ανάγκη σας να είστε ειλικρινείς αλλά και μαζεμένοι στον εαυτό σας θα σας δημιουργήσει δύναμη.


Ερωτικά: Μπορεί ξαφνικά με το πρόσωπο που είστε μαζί να δημιουργηθεί η ανάγκη να ξεκινήσετε σε κάποια θέματα και πάλι από την αρχή. Η μεγάλη σας ευθύνη απέναντι σε έναν Ζυγό είναι ότι θα πρέπει να λέτε την αλήθεια.


Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αρκετές ευκαιρίες αλλά χρειάζεται κατά κάποιο τρόπο να συμμορφωθείτε σε κάποιες πάγιες συμπεριφορές και κυρίως σε επίπεδο συνεργασιών, κυρίως με Λιοντάρι που μερικές φορές μπλέκεστε μεταξύ σας.


Πηγή: astrology.gr


http://www.astrology.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X