Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / «Η μαμά μου είναι γυμνή» -Απίστευτα ρεαλιστικές εικόνες από το σώμα γυναικών που ρημάζουν τα παιδιά τους [εικόνες]
«Η μαμά μου είναι γυμνή» -Απίστευτα ρεαλιστικές εικόνες από το σώμα γυναικών που ρημάζουν τα παιδιά τους [εικόνες]  thumbnail

"Η μαμά μου είναι γυμνή" -Απίστευτα ρεαλιστικές εικόνες από το σώμα γυναικών που ρημάζουν τα παιδιά τους [εικόνες]

H φωτογράφος Jade Beall συνέλαβε με τον φακό της σώματα εγκύων γυναικών και μητέρων «όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα» προκειμένου να αλλάξει την ιδέα ότι ένα σώμα καταστρέφεται από τα παιδιά και ότι πρέπει μια γυναίκα να τρελαθεί αν δεν ξαναβρεί τα κιλά της.


Η Jade Beall είναι η ίδια μητέρα ενός παιδιού, από το Tucson της Αριζόνα. Ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια να δημοσιεύει φωτογραφίες του εαυτού της στο facebook αποκαλύπτοντας όλα τα σημάδια και τις ατέλειες που της άφησε η γέννηση του γιού της Sequoia.
Αφού τα πορτρέτα της ενέπνευσαν εκατοντάδες άλλεσ γυναίκες της ζήτησαν να τις φωτογραφίσει με τον ίδιο τρόπο. Η Beall ολοκλήρωσε το έργο της και θα το δημοσιεύσει τον Ιανουάριο με τον τίτλο A Beautiful Body Project. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X